Într-o lume încă a bărbaţilor, femeile sunt de mare succes. Vedete din televiziune, film, muzică sau sport au fost premiate pentru întreaga lor activitate. Invitatul special al evenimentului a fost Stanislav Ianevski, actorul care i-a dat viaţă personajului Viktor Krum în seria de succes Harry Potter. Astfel, cele mai în vogă si de succes vedete din televiziune, muzică, sport, modă,dar si femei de afaceri , au fost omagiate aseară în cadrul celei de-a doua ediții a Galei Celebrity Awards – Femei de Succes ce a avut loc la Ambasad’Or Events in Otopeni.

    Peste 200 de invitați de seama printre care Ambasadoarea Africii de Sud, regizorul Bobby Barbacioru, omul de afaceri Mircea Branzei si actorul Stanislav Ianevski cunoscut pentru rolul din Harry Potter, au asistat la decernarea de premii fastuoasă, dedicată recunoaşterii femeilor care au reuşit în sport, muzică, afaceri şi televiziune, devenind un adevărat exemplu pentru publicul larg.

    Printre premiate s-au numarat Elena Merişoreanu, Alexandra Stan, Crina Matei, Simona Gherghe, Adela Diaconu, Cristiana Mongol Stancu, Adelina Pestritu, Eugenia Serban, Giulia Nahmany, Diana Matei, Alice Nastase, Luminita Nicolescu, Alina Eremia, Manuela Hărăbor, Maria Cocarcea şi Mihaela Proicea. Atmosfera a fost intretinuta de Diana Matei si Taraful Cleante, Hortensia Forray Romanitan cantareata de opera a Armatei Romane, Francisca si Gratiela Marineata.

    “Ne-am dorit să scoatem în evidenţă femeile de succes din România, să arătăm tuturor că se poate, iar poveştile lor să fie auzite mai departe. Puterea exemplului poate fi totul şi suntem convinse că şi această ediţie a fost una reuşită”, au spus Flavia Covaciu si Oana Irimia organizatoarele evenimentului la care Florentina Opriş a fost amfitrion.

     Actorul Stanislav Ianevski a tinut un discurs pentru a evidentia rolul important pe care femeia îl are în societate si a impartasit invitatilor detalii despre întâmplarile de pe platourile de filmare pentru seria Harry Potter, acolo unde l-a personalizat pe Viktor Krum.

    La prestigiosul eveniment Adela a purtat o tinuta semnata Casa de Moda Diolastilis, coafura si machiajul fiind realizate de Ciprian Vaida si Loredana Radeanu.

    Adela Diaconu, a reușit în ultimii 10 ani să îmbine cu succes iubirea pentru sportul alb, cu profesia de jurnalist și cu pasiunea pentru modă.Adela şi-a câştigat celebritatea şi s-a impus în mass-media naţională şi locală ca producătoare şi realizatoare a emisiunii „BV 01 ADE” la Nova TV.

    Apariţiile sale în cadrul emisiunilor – ţinute vestimentare create, accesorizate și stilizate chiar de ea – au atras atenţia și admirația telespectatorilor, colegilor de breaslă și a multor vedete din țara noastră. După ce a practicat mulți ani tenisul de performanță, a cochetat cu politica și s-a impus ca producător și realizator de emisiuni de televiziune, Adela a ales să creeze pentru telespectatoarele ei fidele colecţii vestimentare care să o reprezinte și să-i evidențieze personalitatea.

leave a comment

Create Account



Log In Your Account