Adela Diaconu 2Adela Diaconu sustine cauza copiilor cu autism. Dupa ce anul trecut a prezentat si sustinut Balul caritabil ”Inimi Albastre” alaturi de alte vedete precum: Elisabeta Lipă, Doina Melinte, Monica Iagăr, Ilie Năstase, Mihai Leu, Paula Seling, Monica Roșu, Dana Săvuică, Nausica ce au contribuit la reușita evenimentului, participând sau donând obiecte personale care au fost vândute la licitația organizată în cadrul balului, Adela este imaginea campaniei ”Directioneaza 2% din impozitul pe venit catre Asociatia Raza de Speranta”

“Sustin aceasta cauza pentru ca acesti copii să se integreze, să meargă la scoală, să se joace cu cei de-o seamă cu ei, să aibă o viată fericita si să fie pe picioarele lor mai târziu, ca adulti. Împreună îi putem ajuta să se integreze atât la scoală, cât si în societate. Cu siguranta au dreptul la o viată normală si au nevoie de sprijinul nostru.

Sa nu uitam ca autismul poate să apară în orice familie, indiferent de mediu, situatie sociala sau economică, de apartenenta religioasă sau etnica. A devenit maladia cu cea mai mare rată de crestere, mult mai frecventă decât toate formele de cancer sau SIDA luate la un loc. Impreuna le putem oferi sansă la o viată independentă. Împreună putem sparge zidul indiferentei!”

Raza_LogoConcret si practic, iata ce putem face fiecare dintre noi pentru ei: Directionează 2% din impozitul tău pe venit către Asociatia “Rază de Sperantă” si peste 80 de copii si tineri cu autism se vor bucura de sprijinul tău! Sustine o cauză umanitară fără să te coste nimic! Orice contribuabil persoană fizică poate să directioneze către un ONG 2% din impozitul pe venit platit de el (care ar ajunge, altfel, la bugetul statului). Acest lucru se poate realiza foarte simplu, prin completarea unui formular standard. Redirectionarea este gratuită, adică nu duce la nici o cheltuială suplimentară pentru persoana care completează formularul respectiv.”

Adela Diaconu, a reusit în ultimii 11 ani să îmbine cu succes iubirea pentru sportul alb, cu profesia de jurnalist și cu pasiunea pentru modă. Adela şi-a câştigat celebritatea şi s-a impus în mass-media naţională şi locală ca producătoare şi realizatoare a emisiunilor „BV 01 ADE”, ” FASHION KIDS”, ”COOKING SHOW” de la postul Nova TV, dar si prin organizarea de evenimente culturale si de moda.

Aprecierile din partea publicului si a colegilor de breaslă au venit sub forma mai multor premii primite in cadrul mai multor gale de televiziune din România: pentru cea mai bună și longevivă emisiune Tv de lifestyle din România , cea mai bună emisiune de fashion și lifestyle , premiul pentru eleganță și stil în televiziune, premiul pentru implicare în promovarea sanatatii si sportului românesc în mass-media, diploma de Excelenta pentru productie TV, Femeia de succes in anul 2015 si 2016.

Related Posts

leave a comment

Create Account



Log In Your Account