Adela Diaconu revine pe micile ecrane cu un nou sezon al emisiunii „BV01ADE”

Adela Diaconu revine pe micile ecrane cu un nou sezon al emisiunii „BV01ADE”

Comments Off on Adela Diaconu revine pe micile ecrane cu un nou sezon al emisiunii „BV01ADE”

Mai multe vedete româneşti vor fi oaspeţi ai Adelei Diaconu, în noul sezon al emisiunii sale, „BV01ADE”.
Iuliana Tudor, Andreea Marin, Cătălin Botezatu, Anamaria Prodan-Reghecampf, Corina Chiriac, Helmut Duckadam, Carmen Brumă, Nicușor Stan, Florina Mărcuţă, Ioana Călin, Irina Wagner sunt doar câteva dintre numele care vor discuta despre principalele tendinţe în modă, trucuri de înfrumuseţare şi secrete ascunse ale celebrităţilor. Nu vor lipsi prezentările de modă ale designerilor de top din ţară şi străinătate de la cel mai important festival dedicat modei din România, Bucharest Fashion Week.

Cu o vechime de 11 ani, „BV01ADE” este cea mai longevivă emisiune de fashion din România şi va reîncepe sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 18.00, la Nova TV , prima invitată fiind Iuliana Tudor. Într-o lume în viteză, într-o lume superficială, tot mai puţini punem accentul pe origini, tot mai puţin ne interesează de strămoşi, tradiţii şi de esenţa noastră ca popor. De 20 ani, Iuliana Tudor nu ne lasă să uităm de folclor, de tradiţii, obiceiuri şi valorile româneşti. De aproape două decenii reuşeşte la postul naţional de televiziune să readucă în atenţia publicului aceste valori

In emisiunea prezentata de Adela Diaconu, veti afla ultimele noutati profesionale si personale din viata Iulianei Tudor! Filmările au fost realizate la prestigiosul Hotel Aro Palace. Cu o istorie de peste 70 de ani, fiind inaugurat cu mare fast în anul 1939. este singurul hotel de 5 stele din Brasov, fiind situat in zona ultracentrală a orasului de poalele Tampei. Veti putea urmari si imagini in exclusivitate de la Cerbul de Aur 2019, din seara dedicata folclorului si prezentata de catre vedeta TVR.

De-a lungul timpului, braşoveanca Adela Diaconu s-a ales cu distincţii precum cea mai bună şi longevivă emisiune TV de lifestyle din România, cea mai bună emisiune de fashion şi lifestyle, premiul pentru eleganţă şi stil în televiziune, premiul pentru implicare în promovarea sănătăţii şi sportului românesc în mass-media, diploma de excelenţă pentru producţie TV, „Femeia de succes” în anii 2015, 2016, 2017 şi 2018.

Related Posts

Create Account



Log In Your Account