Adela Diaconu și Filip George premiază valorile la Gala Performanței & Excelenței 2017

Adela Diaconu și Filip George premiază valorile la Gala Performanței & Excelenței 2017

Comments Off on Adela Diaconu și Filip George premiază valorile la Gala Performanței & Excelenței 2017

Ajunsă la cea de-a 7-a ediție, Gala Performanței & Excelenței 2017 este dedicată promovării și recunoașterii personalităților care au un renume în diverse domenii și care s-au remarcat prin proiectele și activitățiile lor deosebite.

Aceste premii au deja o tradiție și sunt un concept al realizatoarei de televiziune Adela Diaconu, care dorește să aducă în acest fel recunoaștere acelor personalități publice care s-au remarcat prin performanață și creativitate în domenii precum muzica, artele, campaniile sociale și umanitare, sportul, designul vestimentar, beauty, media.

Prezentatorul Galei este Filip George, om de radio și televiziune, event planner de succes și PR.

Evenimentul din acest an se va desfășura într-un loc select, Ambasad’Or Events & Leisure, în data de 8 noiembrie 2017.

Printre personalitățile nominalizate în cadrul Galei Performanței și Excelentei 2017 se află

– Simona Halep
– Octavian Bellu
– Marian Drăgulescu
– Camelia Potec
– Andreea Marin
– Cătălin Botezatu
– Iuliana Tudor
– Monica Roșu
– Dragoș Pătraru
– Paula Seling
– Viorica Dăncilă
– Mihai Leu
– Gabriel Cotabiță
– Uniunea Junilor din Şcheii Braşovului și Brașovul Vechi
– Dana Săvuică
– Emma Zeicescu
– Anamaria Prodan Reghecampf
– Cristina Herea
– Diana Munteanu
– Nausica
– Diana Bart
– Alexandru Constantin
– Andreea Mantea
– Nicuşor Stan
– Cristina Chiriac
– Mirela Vaida
– Valentin Butnaru
– Nicolai Tand
– Cristina și Mădălin Ionescu
– Claudia Pavel
– Bianca Drăgușanu
– Victor Slav
– Simona Pătruleasa
– Mihai Ghiță
– Paula Seling
– Gabriel Toncean
– Ovi
– Adrian Enache
– Stela Popa
– Alexandru Răducanu
– Amadeus
– Ela Crăciun
– Mihai Dragomir
– Roxana Nemeş
– Ioana Călin
– Nadir
– Irina Columbeanu
– Ionuț Glăvan
– Onelia Pescaru
– Ionela Bran
– Bianca Drăghiciu
– Ana și Nicole Stan
– Simona Muscă
– Ornela Anghel
– Ioana Călin
– Florina Mărcuţă
– Cătălina Popescu
– Claudia Chirciu
– Georgiana Dinu
– Simona Lupu
– Zoltan Lorencz

În edițiile precedente ale galei au fost premiate nume de legendă din toate ramurile vieții sportive, culturale și sociale din România. Între ele îi amintim pe Elisabeta Lipă, Doina Melinte, Ana Maria Brânza, Laurențiu Reghecampf, Camelia Potec, Monica Roșu, Monica Iagăr, Virgil Stănescu, Eduard Irimia (sport), Inna, Nicolae Voiculeț, Simona Pătruleasa, Cătălin Botezatu, Giulia, Dana Săvuică, Ilinca Vandici, Mădălin Ionescu, Simona Gherghe, trupa Amadeus, Vladimir Drăghia, Claudia Neghină, Gianina Corondan (showbiz).

Despre Adela Diaconu, organizatoarea galei

Adela Diaconu a reușit în ultimii zece ani să îmbine cu succes iubirea pentru sportul alb, cu profesia de jurnalist și cu pasiunea pentru modă. Adela şi-a câştigat celebritatea şi s-a impus în mass-media naţională şi locală ca producătoare şi realizatoare a emisiunilor „BV 01 ADE” , „FASHION KIDS”, „COOKING SHOW”, „AMBASAD’OR PLAY’” de la postul Nova TV, dar și prin organizarea de evenimente culturale și caritabile.
Fostă tenismenă, Adela Diaconu a ales calea jurnalismului de televiziune, în care activează de peste zece ani, și în care a adus un alt concept și o altă viziune asupra ideii de emisiune de lifestyle. A încercat mereu ca jurnalist să vadă dincolo de viața publică și perfectă a vedetelor și a oamenilor momentului, a adus în prim-plan reușitele extraordinare ale unor oameni care au dat un plus de valoare meseriei lor și acestei țări.
Aprecierile din partea publicului și a colegilor de breaslă au venit sub forma premiilor primite în cadrul mai multor gale de televiziune din România: pentru cea mai bună și longevivă emisiune tv de lifestyle din România, pentru cea mai bună emisiune de fashion și lifestyle, pentru eleganță și stil în televiziune, pentru implicare în promovarea sănătății și sportului românesc în mass-media, diploma de excelență pentru producție tv, dar și trofeul „Femeia de succes” în 2015 și 2016.

Despre Filip George, prezentatorul galei

Filip-George , om de radio și de televiziune, dar și organizator de evenimente la nivel național, este una dintre figurile emblematice ale presei brașovene. Când nu stă de vorba cu personalități reprezentative ale mediului politic și de afaceri, Filip coordonează activitatea propriei agenții de organizare de evenimente, încheie parteneriate și pune la cale activități și evenimente pentru publicul brașovean și nu numai.
Absolvent al Facultății de Sociologie și Comunicare din cadrul Universității Transilvania din Brașov, Filip continuă să susțină prin activitatea sa mediul universitar brașovean și încurajează studenții și absolvenții să-și îndeplinească planurile de carieră.

Partenerii evenimentului: Ambasad’Or Events, Cocoșu’ Roșu, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, EF Events, Nausica Mode, Leonidas, Școala Prems Brașov, Auto Schunn, Cabina Foto Prima, Viggo, Clara Ilie PR Agency, BV 01 ADE, Chihlimbar, Mavaro, Portre Education, Cotimanis Show, MD Film Makers, Photo Media Events, remusn.ro, adeladiaconu.ro, dietaminune.ro, Best Euro PR

Related Posts

Create Account



Log In Your Account