Alina Paul,, antreprenor de succes si Ambasador al binelui, dezvăluiri in exclusivitate la “Aici pentru Tine” by Adina Camelia Gàl

Alina Paul,, antreprenor de succes si Ambasador al binelui, dezvăluiri in exclusivitate la “Aici pentru Tine” by Adina Camelia Gàl

Comments Off on Alina Paul,, antreprenor de succes si Ambasador al binelui, dezvăluiri in exclusivitate la “Aici pentru Tine” by Adina Camelia Gàl

Alina Paul, Directorul General al DO SECURITY, vine la Nova TV in cadrul emisiunii „Aici pentru Tine” by Adina Camelia Gàl. Veti afla exclusivitati si veti vedea in premieră omul implicat in actiuni sociale ce ajută neconditionat, fiind un Ambasador al Binelui. Pe langă actiunile umanitare pe care le face, antreprenoarea de succes a imbinat perfect latura profesională cu cea personală, fiind soție si mamă a doi copii minunați.

Profesionalim, dedicare, leadership, fortă, tenacitate, implicare, generozitate, bunătate sunt cuvinte care o descriu cel mai bine pe ”Managerul anului” – Alina Paul, premiu acordat de Camera de Comerț și Industrie Brasov pentru consolidarea și dezvoltarea unui business aparent destinat bărbaților. Adina Camelia Gàl a fost in vizită la compania femeii de afaceri ce a creat o poveste de succes in industria de securitate din Romania.

Cum a reusit cu un business dedicat în mare parte bărbaţilor, cat e muncă, fler, ambitie, noroc pentru a fi in top, care a fost cel mai mare risc pe care si l-a asumat ca om de afaceri, despre cazurile sociale si cei mai putin norocosi care au impresionat-o, dar si alte noutăti profesionale si personale veti afla in exclusivitate, Aici pentru Tine, la Nova TV, luni 12 iulie de la ora 17:00 (19:30) si in reluare marți de la ora 09:00 (16:00), sambata de la 18:30 si duminica la ora 12:30.

Emisiunea se poate urmari live si pe internet http://live.novapress.ro/
Iar după difuzare, o gasiti pe site la novapress.ro, sectiunea video https://www.novapress.ro/video/aici-pentru-tine.html

Emisiunea „Aici pentru Tine” este bazată pe cele mai interesante noutati din domeniul social, reportaje si materiale de la actiuni umanitare, sociale ce contribuie la integrarea si reintegrarea persoanelor defavorizate, aflate in risc de excluziune sociala, dar si interviuri in exclusivitate cu antreprenori de succes.

Adina Camelia Gal – despre prima emisiune socială TV din România, realizată de Asociația “Aici pentru Tine”:“De ce o emisiune sociala ?Zilnic suntem bombardati cu o tone de informatii, de stiri, care mai de care de senzatie, create doar sa vanda, de subiecte tragice care ne afecteaza mai mult decat ne imaginam si ale caror efecte negative le aflam din pacate mult mai tarziu.
Aici pentru Tine este o emisiune despre oameni, despre viata, iubire si divinitate. Ce inseamna sa ai totul si sa simti ca nu ai nimic? Si invers..sa nu ai nimic, dar de fapt sa ai totul.Traim constant in doua lumi: bogati si saraci, bine si rau, intre ego si spirit. Cum ar fi oare viata noastra fara depresie, suferinta si boala? Ne putem imagina? TOTUL E POSIBIL! Daca ne deschidem inima, ne trezim si respiram ..sanatate, aer curat, iubire! Visăm la o lume în care oameni buni și generoși întind mâna celor care nu au nimic: resurse, educație, îndrumători, pe cineva drag. Visăm la un loc în care cele două lumi, cea a oamenilor aflati in nevoie și a celor cu posibilități sa devina una singură. Dar să visezi nu e de ajuns, trebuie să și acționezi! Iar pentru ca visul nostru să fie realitate, avem nevoie de ajutorul TAU!  Nu exista doua lumi a celor care au si a celor care au mai putin, exista o singura lume in care traim si construim impreuna, asadar important este sa ne PESE!”

”Emisiunea va aborda probleme sociale ale comunităţii, tematici legate de educaţie şi integrarea persoanelor defavorizate, aflate in risc de excluziune sociala. Miza acestui demers este de a schimba mentalități și de a arăta că semenii noștri aflați în nevoie, , pot fi resurse pentru comunitate, pot fi reintegrați în societate și pot fi utili, lucrând alături de cei din jur. Programul va prezenta iniţiative şi invitaţi care fac excelenţă în sectorul lor de activitate, care văd piedicile şi neajunsurile acestui domeniu nu ca eşecuri descurajante, ci ca resurse şi oportunităţi pentru dezvoltare.” a declarat Adela Diaconu, producătorul emisiunii.

Related Posts

Create Account



Log In Your Account