4aPrintre vedetele admirate pentru ținuta lor la petrecerea anuală Viva, ce s-a desfășurat la Clubul Diplomatic, s-au numărat și Andreea Marin, Anca Serea , Andreea Esca, Camelia Potec, Monica Rosu sau Diana Munteanu.

Adela Diaconu a strălucit de asemenea la petrecerea Viva în rochia designerului Nausica. Vedeta a fost admirată, rochia purtată de ea fiind una dintre cele mai originale și deosebite. Machiajul sau a purtat semnatura unuia dintre cei mai buni make-up artisti din Romania, Florina Marcuta iar coafura de talentata Cristina Gheara. Creatoarea de moda din Focsani, Nausica a impresionat ca la fiecare aparitie prin eleganta si bun gust, fiind unul dintre cei mai valorosi designeri vestimentari ai tarii noastre.

5Nausica a debutat în modă în 1999, iar afacerea ei a crescut frumos, impunându-se cu succes pe piața românească si internationala. Portofoliul sau cuprinde participări la târguri internaționale, precum New Look of the Year, Model of the World, Fashion Days Strasbourg, Dusseldorf, Model of the Universe, iar creaţiile sale au fost apreciate pe podiumurile celor mai importante festivaluri de moda nationale si internationale.

De-a lungul anilor a fost laureata cu distinctii precum „Cel mai bun designer pret-a-porter”, ”Cel mai original designer”, ”Designerul anului in Romania”. Francezii o numesc simbolul eleganței, si-a prezentat colectiile de-a lungul anilor la cele mai importante Festivaluri de moda internationale. Creatiile sale se disting prin orginalitate, te uimesc prin finetea materialului, a liniei cusaturii si a mesajului transmis. Creatiile ei exprima un suflu nou, o idee de extravaganta dusa spre cotele cele mai inalte.

2Adela Diaconu, a reușit în ultimii 10 ani să îmbine cu succes iubirea pentru sportul alb, cu profesia de jurnalist și cu pasiunea pentru modă. Adela şi-a câştigat celebritatea şi s-a impus în mass-media naţională şi locală ca producătoare şi realizatoare a emisiunilor „BV 01 ADE” , “FASHION KIDS” , ”COOKING SHOW” de la postul Nova TV, dar si prin organizarea de evenimente culturale si de moda.

3Aceasta a ales calea jurnalismului de televiziune, in care activeaza de peste 10 ani, și in care a adus un alt concept si o alta viziune asupra ideii de emisiune de lifestyle. A incercat mereu ca jurnalist sa vada dincolo de viata publica si perfecta a vedetelor si a oamenilor momentului, a adus in prim-plan vietile si reusitele extraordinare ale unor oameni care au dat un plus de valoare meseriei lor si acestei tari.

12Aprecierile din partea publicului si a colegilor de breaslă au venit sub forma premiilor primite in cadrul mai multor gale de televiziune din România: pentru cea mai bună și longevivă emisiune Tv de lifestyle din România , cea mai bună emisiune de fashion și lifestyle , premiul pentru eleganță și stil în televiziune, premiul pentru implicare în promovarea sanatatii si sportului românesc în mass-media, diploma de Excelenta pentru productie TV, Femeia de succes in anul 2015 si 2016.

16

Related Posts

leave a comment

Create Account



Log In Your Account