Bianca Drăghiciu a fost desemnată ”Best Child Influencer 2019”

Bianca Drăghiciu a fost desemnată ”Best Child Influencer 2019”

Comments Off on Bianca Drăghiciu a fost desemnată ”Best Child Influencer 2019”

Bianca Drăghiciu a fost desemnată ”Best Child Influencer 2019”, in cadrul Galei Performanței & Excelenței 2019

La 8 ani defila cu incredere pe cele mai importante podiumuri de moda din Romania, precum Bucharest Fashion Week, FashionTV Summer Festival Brasov, FashionTV Winter Festival Brasov si lansa trendul copiilor in prezentarile mari de moda.

La 9 ani avea deja propria emisiune de modă pentru copii – ”Fashion Kids”, cu care a fost premiata la mai multe Gale de televiziune din România, iar la varsta de 11 ani a câștigat “Super Model of the World”. Se intampla in anul 2015. iar de atunci a luat nastere fenomenul ”Bianca”.

Parintii si-au dus copii la scoli de modeling visand sa ajunga precum Bianca. Mica vedeta lansa trenduri prin ceea ce purta in aparitiile TV si ce se posta pe fan page-ul sau ”Fashion Kids”. Moda este dragostea sa, are simt estetic, iar parintii doar au sprijint-o in pasiunea ei , niciodata nu i-au impus ceva. Ca si in sportul de performanta, Bianca are grija ce mananca, se odihneste, iar la scoala exceleaza, Un trendsetter ce a influentat parintii si copii de varsta ei ce o urmaresc.

Printre laureatii Galei s-au aflat personalitati si vedete precum:
Helmut Duckadam, Andreea Marin, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Anamaria Prodan Reghecampf, Iuliana Tudor, Cătălin Botezatu, Simona Pătruleasa, Andreea Bănică, Dan Alexa, Carmen Brumă, Andreea Antonescu, Beatrice Rancea, Andreea Balan, Nicusor Stan, Iuliana Pepene, Radu Buzaianu si Razvan Zamfir şi mulţi alţii.

Devenită tradiţie în calendarul de toamnă al evenimentelor importante ale României, Gala Performanţei & Excelenţei aduce recunoaştere acelor personalităţi publice care s-au remarcat prin performanaţă şi creativitate în domenii precum muzica, arte, campanii sociale şi umanitare, sport, design vestimentar, beauty, media.

Related Posts

Create Account



Log In Your Account