Bianca Drăghiciu in La Donna by Cătălin Botezatu

Bianca Drăghiciu in La Donna by Cătălin Botezatu

Comments Off on Bianca Drăghiciu in La Donna by Cătălin Botezatu

Supermodel of the World & Best Child Influencer in România – Bianca Drăghiciu a defilat vara aceasta in noua colecție La Donna by Cătălin Botezatu.
Colecţia se adresează întregii plaje de fashion şi este accesibila iubitoarelor modei de calitate, pentru că raportul preţ-calitate este unul extraordinar şi este imposibil ca pasionatele de fashion să nu se regăseasca în aceasta colecţiie.

Despre Bianca Drăghiciu

La 8 ani defila cu incredere pe cele mai importante podiumuri de moda din Romania, precum Bucharest Fashion Week, FashionTV Summer Festival Brasov, FashionTV Winter Festival Brasov si lansa trendul copiilor in prezentarile mari de moda.

La 9 ani avea deja propria emisiune de modă pentru copii – ”Fashion Kids”, cu care a fost premiata la mai multe Gale de televiziune din România, iar la varsta de 11 ani a câștigat “Super Model of the World”. Se intampla in anul 2015. iar de atunci a luat nastere fenomenul ”Bianca”.

Parintii si-au dus copii la scoli de modeling visand sa ajunga precum Bianca. Mica vedeta lansa trenduri dupa trenduri prin ceea ce purta in aparitiile tv si ce se posta pe fan page-ul sau ”Fashion Kids Nova Tv”. Moda este dragostea sa, are simt estetic, iar parintii doar au sprijint-o in pasiunea ei , niciodata nu i-au impus ceva. Ca si in sportul de performanta Bianca are grija la ce mananca, se odihneste, iar la scoala exceleaza. Un trendsetter ce a infuentat parintii si copii de varsta ei ce o urmaresc. In 2019 a fost laureata cu trofeul Best Child Influencer in Romania.

Related Posts

Create Account



Log In Your Account