Bianca Drăghiciu – tânăra speranță a modei româneşti

Bianca Drăghiciu – tânăra speranță a modei româneşti

Comments Off on Bianca Drăghiciu – tânăra speranță a modei româneşti

La 8 ani defila cu incredere pe cele mai importante podiumuri de moda din Romania, precum Bucharest Fashion Week, FashionTV Summer Festival Brasov, Festivalul de modă Be Creativ Sibiu, Festivalul de modă Alba Iulia

La 9 ani avea deja propria emisiune de modă pentru copii – ”Fashion Kids”, cu care a fost premiata la mai multe Gale de televiziune din România, iar la varsta de 11 ani a câștigat “Super Model of the World”. Copilul minune al modei romanesti s-a transformat intr-o adolescenta de succes ce are deja o cariera la varsta la care alti tineri de varsta ei se joaca pe calculator. Vorbim despre Bianca Drăghiciu, speranța podiumurilor de modă romanesti

Cand nu are prezentari de moda, reclame sau emisiuni, Bianca participa la cele mai importante evenimente de moda si lifestyle din Romania. Frumoasa sibianca a fost prezenta la Viva!Party si Elle Awards 2018 unde s-a intalnit cu cele mai cunoscute personalităţi ale lumii modei. Vedetele o cunosc deja pe Bianca si ii apreciaza munca, perseverenta si pasiunea pentru ceea ce face.

Bianca Drăghiciu este elevă în clasa a VII-a la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Sibiu. Are rezultate excelente la școală și este pasionată de matematică și engleză. În timpul liber face înot, dar si atunci marea ei pasiune ramane tot modelingul, se documenteaza, urmareste prezentarile de moda de pe FashionTV, in special cele de Victoria’s Secret, unde isi doreste sa ajunga dupa majorat.

Câștigatoarea titlului *Super Model of the World* și a premiului special al juriului *Best of the Best*, la concursul internațional *Little Miss World Universe 2016*, desfășurat în Bodrum (Turcia) nu este departe de visul american.
Bianca şi-a făcut debutul în Statele Unite ale Americii, graţie unui contract la New York Fashion Week, eveniment desfăşurat în perioada 7 – 13 septembrie 2017.

Anul 2018 a debutat cu un contract de imagine important pentru tanara sibianca, Hotelul de Gheață a fost promovat iarna aceasta de Bianca Drăghiciu. Astfel, printre personalităţile ce au reprezentat imaginea Hotel of Ice, ineditul obiectiv construit, în fiecare anotimp rece, din gheaţa lacului Bâlea, a fost adolescenta sibiană Bianca Drăghiciu, noua speranţă a modelingului feminin românesc. Imaginea pentru juniori a singurului hotel de gheaţă din partea de sud – est a Europei a împlinit 13 ani în luna aprilie anul acesta, aceeaşi vârstă cu cea a obiectivului construit în “inima” Masivului Făgăraş, la Bâlea Lac.

Toate aceste rezultate nu erau posibile fara sprijinul si incurajarea parintilor sai. Acestia s-au preocupat să ii îndrepte pașii spre mai multe activități din artă și sport, precum pian, balet, înot sau schi. Acestia au lasat-o să îsi aleaga ce îi place mai mult, iar ea a ales modelingul. Adela Drăghiciu, mama Biancai este mereu alături de ea, pe baricade în backstage pâna cand intra pe podium pentru a se asigura că totul este în regulă. O perfectionista ca si fiica ei , iata un exemplu ce trebuie urmat atat de parinti cat si de cei mici. Fara pasiune, munca, ambitie. perseverenta, incurajare nimic nu se poate realiza.

Related Posts

Create Account



Log In Your Account