Bianca Drăghiciu, vacanță de vis în Antalya!

Bianca Drăghiciu, vacanță de vis în Antalya!

Comments Off on Bianca Drăghiciu, vacanță de vis în Antalya!

Este în centrul atenţiei în România, la fel a fost şi în vacanţa peste hotare. Bianca Drăghiciu s-a purtat ca o adevărată divă în Antalya, unde a petrecut timp de o săptămână alături de părinți si frățiorul, Eric. Micuta vedeta a întors toate privirile cu rochiile ei colorate, s-a lăsat fotografiată, i s-au luat interviuri.

Familia Drăghiciu a avut parte de atracţii precum o croazieră cu vaporul, cursuri de gătit, rafting sau diverse alte sporturi. In parcul de distracţii „The Land of Legends” au putut vedea pinguini, tigri sau dresuri de morse şi s-au amuzat târguindu-se prin bazarurile multicolore.

Despre Bianca Drăghiciu

Cand nu are prezentari de moda, reclame sau emisiuni, Bianca participa la cele mai importante evenimente de moda si lifestyle din Romania.

La 9 ani avea deja propria emisiune de modă pentru copii – ”Fashion Kids”, cu care a fost premiata la mai multe Gale de televiziune din România, iar la varsta de 11 ani a câștigat “Super Model of the World”. Copilul minune al modei romanesti s-a transformat intr-o adolescenta de succes ce are deja o cariera la varsta la care alti tineri de varsta ei se joaca pe calculator. Bianca Drăghiciu este considerata speranța podiumurilor de modă romanesti

Related Posts

Create Account



Log In Your Account