Bogdan Apostu ~ Excelenţă in impresariat si management sportiv

Bogdan Apostu ~ Excelenţă in impresariat si management sportiv

Comments Off on Bogdan Apostu ~ Excelenţă in impresariat si management sportiv

Bogdan Apostu (FGA Football), a fost laureat in cadrul Galei Performanței & Excelenței 2021, pentru excelenţă in impresariat si management sportiv. Acesta a făcut carieră timp de 15 ani, ca fotbalist, în trei țări diferite: România, Ungaria și Israel,dupa care a fost cel mai tânăr președinte de club la doar 32 de ani, devenind rapid unul dintre cei mai respectați agenți de jucători din România. Are în mâini destinele a peste 200 de jucători, peste 100 de familii, din zeci de țări diferite, a dezvoltat una dintre cele mai apreciate agenții de impresariat din Europa de Est, Fusion Group Agency, cu extensii în Brazilia, Portugalia sau Cipru.

Bogdan Apostu este invitat constant la cele mai importante congrese ale intermediarilor din Europa, unde participă nume sonore de agenți, ce dețin în portofolii fotbaliști precum Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Kylian Mbappe sau Neymar. A realizat peste 300 de transferuri la cel mai înalt nivel, este cel mai activ intermediar din ultimii ani de pe teritoriul țării. Astfel, Bogdan Apostu prin rezultatele obtinute este agentul preferat de cele mai importante cluburi din România și nu numai.

Personalități de legendă din toate ramurile vieții sportive, culturale și sociale din România, au fost laureatii Galei Performanței și Excelenței 2021, eveniment de valoare cu o traditie de 11 ani. Într-o atmosferă de înaltă clasă, în care s-au evidențiat eleganța și distincția invitaților, au fost decernate premiile Galei Performanței & Excelenței 2021. Aceste premii – cu tradiție deja, deoarece Gala s-a aflat anul acesta la ediția a 11-a, au fost decernate personalităților din România care s-au remarcat prin proiectele și activitățile lor deosebite, aducând performanţă şi creativitate în domenii precum muzică, arte, campanii sociale şi umanitare, sport, design vestimentar, beauty, media.

Evenimentul s-a desfășurat la Casa Vlăsia din Snagov loc născut din dragoste pentru frumos, liniște, mâncare sănătoasă și relaxare în natură, pe 6 octombrie 2021, respectând toate normele sanitare in vigoare O zi în care s-au celebrat moda, frumusețea, performanța, creativitatea, implicarea socială și excelența.

Printre laureații Galei s-au aflat personalități și vedete precum:
Elisabeta Lipă alături de canotorii români medaliaţi la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Helmut Duckadam, Bogdan Apostu, Anamaria Prodan Reghecampf, Andreea Marin, Cătălin Botezatu, Aurelian Temișan, Daniel Pavel, Loredana, Theo Rose şi mulţi alţii.

Related Posts

Create Account



Log In Your Account