Brandul Inga Valerie a cucerit România prin creatiile originale

Brandul Inga Valerie a cucerit România prin creatiile originale

Comments Off on Brandul Inga Valerie a cucerit România prin creatiile originale

Creatiile sale se disting prin orginalitate, te uimesc prin finetea materialului, a liniei cusaturii si a mesajului transmis. Creatiile INGA VALERIE exprima un suflu nou, unicitate dusa spre cotele cele mai inalte.

Pasiunea si energia sunt cuvintele cheie ce o definesc pe creatoarea de moda, Inga Valerie. Designerul transmite prin creatiile sale energia pozitiva, iubirea, frumusetea, pasiunea. optimismul ce o definesc , astfel rezultand nu doar niste haine unicat, ci adevarate opere de arta vestimentare. ”Fii tu însuți, ascultă-ți inima și poartă creații nemaivăzute, în ediție limitată marca Inga Valerie!” aceasta este deviza frumoasei artiste.

Inga Valerie nu poarta niciodata aceeasi tinuta la un evenimen, mereu inoveaza si vine
cu ceva nou. Realizeaza tinute confortabile si observa daca se spala bine, daca se calca usor, cum rezista materialele si cum se comporta. Daca hainele nu sunt confortabile, atunci schimba tiparul. Inga coase prima data hainele, apoi le da croitoreselor sale. Creaza un model unicat in cateva marimi – small, mediu, large. Prefera non culorile, negru si alb, care sunt elegante, dar ii place si griul. O femeie in varsta, care se va imbraca in haine gri, va parea mult mai tanara considera designerul. Alege insa in tinutele pe care le creeaza si culori care inspira viata, precum galben, mov si verde.

Înainte să ajungă în țara noastră, Inga Valerie a condus un atelier de modă la Sydney, în cel mai mare oraș australian, tiparele sale fiind fabricate în China, iar apoi vândute în toată lumea, din Italia până în Brazilia sau Africa de Sud. Viața a adus-o însă pe Inga Valerie în România, unde este stabilită de mulți ani împreună cu soțul și copiii lor, iar în 2018frumoasa creatoare de modă a inaugurat oficial primul său magazin de moda.

www.ingavalerie.comPt

Related Posts

Create Account



Log In Your Account