Câștigătorii „Cupei Dinamo” de la Brașov

Câștigătorii „Cupei Dinamo” de la Brașov

Comments Off on Câștigătorii „Cupei Dinamo” de la Brașov

Centrul Sportiv Dinamo Brașov a găzduit un turneu de tenis pentru juniori de 10, 14 ani si seniori. Este vorba de Cupa Dinamo Brașov, ce face parte din Circuitul National al Federatiei Romane de Tenis.
Evenimentul a avut loc în perioada 20- 23 februarie, 2021, si s-a desfasurat in depline conditii de siguranta cu respectarea reglementărilor sanitare în vigoare.

Au fost meciuri frumoase, cu jucatori extrem de talentati si de bine pregatiti pentru varsta lor. Au evoluat baieti si fete de 10, 14 ani si seniori atat la simplu (tablou de 32 jucatori). Arbitrul principal al evenimentului a fost Diana Bogolea, iar director de concurs – Bela Mozes.

”Ne bucuram ca am reusit sa organizam aproape luna de luna, si in aceste vremuri complicate, competitii la cele mai inalte standarde, respectand toate normele sanitare in vigoare. Cu siguranta aceste concursuri ii vor ajuta in cariera lor pe tenismenii ce au venit din toata tara (Arad, Oradea, Baia Mare, Cluj, Bacau, Satu Mare, Sibiu, Iasi, Craiova, Constanta si din Republica Moldova), sa ajunga cat mai sus in clasamentul national. Astfel, Clubul Sportiv Dinamo Brasov (Strada Nicopole, numarul 34), a găzduit lunile acestea competiții de copii și juniori pe următoarele categorii: U 10 fete și băieți, U 12 fete și băieți, U 14 fete și băieți, U 16 fete și băieți, U 18 fete și băieți și seniori. ” a declarat Diana Bogolea, arbitrul turneului.

Câștigătorii „Cupei Dinamo” de la Brașov (20-23 februarie 2021)

10 ani baieti
1. Muresan Eduard – C.S.Dinamo Bucuresti
2. Tămași Mihnea – CS AS CLUB Muscelul
3. Condrea Raul – CSM Tg.Mureș
3. Zlate Ion Alex – AS CS Tenis Masters

10 ani fete
1. Dumitru Brandusa – Asociatia TC Sun alba Iulia
2. Cimpan Ana Maria – C.S. Vaideanu Brasov
3. Ciuhrii Anastasia – ACS Nitech
4. Curuia Ania – C.S.Major București

14 ani fete
1. Mititelu georgiana – CSM Moinești
2. Semichina Iana – AS Tenis Club București
3. Preda Anastasia – C.S.Văideanu Brașov
4. Brotea Ana-Maria – AS CS AS Politehnica București

14 ani băieți
1. Pecheanu Matei – Asoc.Tenis club Bright Constanța
2. Manolache Iancu – C.S. Văideanu Brașov
3. Korkmaz Matei – C.S.Vaideanu Brașov
4. Chiciudean Cristian – CS Winners TC Cluj Napoca

Senioare
1. Macos Daria – C.S.Dinamo București
2. Dascălu Bianca – C.S.Dinamo București
3. Antal Rebeka – Asociația Club Sportiv Effect
4. Străut Briana – Asociatia TC Sun Alba Iulia

Seniori
1. Belea Iustin – C.S.Dinamo București
2. Pașca Răzvan – Dav&Sin Brașov
3. Nica Andrei – C.S.Dinamo București

4. Liahovici Gabriel – Asociatia Club Sportiv Orizont Baia Mare

SPONSORI
ROPHARMA BRAȘOV
RESTAURANT LASTRADA BISTRONOMIE

La decernarea premiilor a participat si fosta jucatoare de tenis, Adela Diaconu, in prezent aceasta fiind un cunoscut producător și realizator TV.

”Felicitari tenismenilor in primul rand pentru ca practica un sport sunt toti castigatori si parintilor ca ii sustin! Deja au un mare avantaj in fata celorlalti copii de varsta lor, iar cel mai mare castig este sanatatea, ca invata ce este fair-playul, si alte calitati ce ii vor ajuta in viata. O copilãrie petrecutã doar în fața calculatorului nu are cum sã te formeze pentru viata de adult, sã îţi dezvolte calitățile, şi sã te facã sã trăieşti, să simți cu adevãrat ce înseamnã un succes, o înfrângere, fericirea când clădești ceva cu multã muncã şi reuşeşti. Sportul educă, disciplineaza şi ordonează. Felicitari si organizatorilor pentru eforturile de a desfasura in aceste vremuri tulburi in depline conditii de siguranta si la standarde inalte turneul” a afirmat realizatoarea TV, Adela Diaconu

Related Posts

Create Account



Log In Your Account