Casa Andra by Daspi – Inovație si Excelență în moda românească

Casa Andra by Daspi – Inovație si Excelență în moda românească

Comments Off on Casa Andra by Daspi – Inovație si Excelență în moda românească

Daspi este un brand romanesc 100% cu o traditie de 25 de ani, iar astazi este una dintre cele mai inovatoare companii producatoare autohtone. Inca din anul 1995 produce toata gama de confectii textile in fabrica proprie unde fiecare produs ia nastere si este realizat cu o deosebita atentie la detalii.

Costumul pe care il poartă fosta tenismenă, Adela Diaconu, este semnat Casa Andra by Daspi, unde găsiți o gamă de produse extinsă, haine de calitate la prețuri fără concurentă! Pentru a vă convinge de acest lucru, accesati site-ul brandului: https://casaandra.com/product/sacou-double-breasted-rosu/
Produsele se vând si separat, sacoul de pantalon, astfel încât doamnele cu măsuri diferite le pot achiziționa ca set pe măsura lor.

Prin munca si respect pentru clienti, DASPI a reușit ca astăzi să poata oferi o gamă largă de produse din care se pot alege cu ușurință produsele potrivite în funcție de ocazie, vârstă și trăsături fizice. Modele slim fit sau clasice, în culori simple sau cu diferite imprimeuri, cusături curate și simple sau cusături ornamentale, toate acestea sunt detalii care fac diferența.

Daniel Spînu este fondatorul, cel care a pus bazele acestui brand cu 25 de ani în urmă. El este cel care s-a implicat în dezvoltarea și în bunul mers al lucrurilor pentru a realiza tot ceea ce înseamnă Daspi astăzi.
Până în prezent, Daspi a păstrat atenția către costumul bărbătesc lucrat cu mare grijă și responsabilitate pentru clienții sai.
https://daspi.ro/

Andra Spînu, duce mai departe traditia, mostenind pasiunea pentru modă încă de mică, urmând ca în timpul facultății să studieze designul vestimentar. Dragostea tatalui pentru modă a fost molipsitoare, a preluat-o și a dezvoltat-o în proiectul CASA ANDRA BY DASPI
https://casaandra.com/

Vedeta TV, Adela Diaconu, a lansat in luna martie Campania #SăFimUniti #CumpărăRomânește, ce are ca scop susținerea producătorilor și serviciilor românești.
https://www.facebook.com/pg/www.adeladiaconu.ro/photos/?tab=album&album_id=10157334408328152

Trebuie să fim patrioti mai ales in aceasta perioada grea si sa cumparam produse romanesti. De ce ? Cel mai simplu mod prin care si noi putem ajuta este de a cumpara produsele si serviciile ce apartin economiei romanesti. Daca noi cumparam un produs fabricat in Romania, sustinem un producator autohton, care creeaza locuri de munca in Romania, care plateste taxe si impozite statului roman si care reinvesteste profitul tot in Romania, astfel o sa fie bine pentru toata lumea, pentru fiecare cetatean al acestei tari,

Related Posts

Create Account



Log In Your Account