Pentru Ciprian Vaida hairstyling-ul nu este o meserie ci o arta prin care isi exprima pasiunea si visurile. Ca orice profesionist, evolueaza continuu, fiind mereu in cautare de produse si stiluri inovatoare. Hairstylistul a participat la zeci de seminarii de coafură tinute de academii cu renume mondial iar talentul i-a fost recunoscut prin numeroase premii nationale si internationale.

2Ce inseamna frumusetea?

Ciprian Vaida: Din punctul meu de vedere frumusetea inseamna simetrie. Este crezul meu . Consider ca un om frumos este o suma, o suma a unor trasaturi faciale armonioase, simetrice, raportate la o axa , dar tot odata si suma calitatilor interioare, suma caracterului si impreuna cele doua formeaza un om frumos!

Crezi ca prin coafura poti realiza minuni ?

3C.V: Nu, nicidecum nu poti realiza minuni . Nu suntem nici magicieni si nici chirurgi plastici . In schimb ce suntem noi , suntem acei oameni care putem potenta calitatile si putem ascunde defectele printr-o forma si printr-o culoare. Acest lucru este ,de fapt , o suma , o decizie luata in cunostinta de cauza tinand cont de particularitatile fizionomice , de stil , de fibra capilara a omului .

Coafura este o arta ?

C.V: Tot ce este arta , tot ce inseamna arta , inseamna de fapt precizie , inseamna calcul matematic , inseamna proiect , inseamna gandire .

Din punctul meu de vedere coafura este o sub ramura a fashion-ului .Putina lume stie ce inseamna de fapt fashion , fashion provine de la verbul latinesc care inseamna ,,a creea ‘’. La fel facem si noi ,creem un accesoriu pentru om , un accesoriu pe care nu-l poate da jos niciodata , un accesoriu care ramane chiar si atunci cand omul se dezbraca .

4De aceea as spune ca da, coafura este o arta , dar raportat la client este mai mult un proces custom-made , un proces particularizat pe om , particularizat pentru nevoile sale , pentru fizionomia sa, pentru felul sau de a trai iefectiv , a avea o forma frumoasa, o culoare frumoasa , este un ,, tu ‘’ in ziua de astazi .

Look-ul inseamna ceva astazi .Prin felul tau de a fi , prin felul de a te imbraca , prin felul tau de a arata, transmiti primul mesaj non – verbal despre cine esti .Nu poti lasa acest lucru doar la nivelul instinctului , nu , look-ul tau trebuie sa fie un calcul , look-ul tau trebuie sa fie suma unui proces foarte bine pus la punct

leave a comment

Create Account



Log In Your Account