Dieta urmată de Monica Barladeanu. Cu cinci mese pe zi, actrița slăbește 5 kg

Dieta urmată de Monica Barladeanu. Cu cinci mese pe zi, actrița slăbește 5 kg

Dieta Toman, programul de slăbit care începe să fie adoptat de tot mai multe persoane din întreaga lume, a intrat de curând și pe piața din România. Prima care încearcă produsele este actrița și vedeta TV, Monica Bârlădeanu. Ea și-a propus să ajungă la greutatea pe care o avea la 21 de ani, iar până acolo mai are de dat jos 5 kilograme. Are toate șansele ca lucrurile să se întâmple astfel pentru că dieta este foarte ușor de urmat, slăbind într-un mod sănătos, fără restricții majore sau înfometare.
Dietă Toman are la bază 3 piloni importanţi. Este vorba despre produsele speciale Toman bogate în proteine, anumite legume ce conţin fibre și care sunt permise în perioada curei şi băuturi care ajută la hidratare şi la curăţarea corpului de toxine.
Programul de slăbit constă în 5 mese pe zi și 4 etape în care pierdeţi kilogramele în plus, având la bază un principiu esențial: crearea unui nou stil de viaţă sănătos.
În prima etapă, care durează 14 zile și în care se află și Monica Bârlădeanu, cu un meniu echilibrat, veți ajunge să cântăriți mai puțin cu până la 5 kg.
Regula este să începeţi în fiecare zi cu un produs Toman Dulce şi să încheiaţi ziua cu un produs Toman Sărat. Cantitatea de sare consumată trebuie să fie dublă faţă de cât consumaţi în mod normal pentru a vă lua mineralele necesare.
În această primă etapă, produsele Toman permise sunt cele care se prepară la shaker, cum sunt deserturile şi supele sau bauturile cu arome de fructe, de care nu trebuie să vă faceți griji în privința gustului pentru că sunt foarte variate şi delicioase.
În primele 3 zile ale primei etape se consumă numai produsele Toman şi legume din cele permise, cel puţin la prânz şi la cină, oricât de mult doriţi (e important să aveţi minim 1/2 kg de legume pe zi)
MIC DEJUN – 1 produs Toman DULCE (aici veţi putea alege din sortimentele de deserturi care se prepară uşor, amestecând pudra cu apă într-un shaker).
GUSTARE UŞOARĂ – 1 produs Toman DULCE sau SĂRAT (puteţi alege în funcţie de preferinţe)
PRÂNZ – Legumele permise (Anghinare, Vânătă, Broccoli, Cicoare, Zucchini, Chimen dulce, Salată verde, Varză, Conopidă, Praz, Rucola, Soia sau germeni, Ciuperci, Sparanghel, Spanac, Ţelină, Dovlecel, Castravete, Fasole verde, Ridiche) – crude sau la abur + 1 produs Toman DULCE sau SĂRAT (puteţi alege în funcţie de preferinţe)
GUSTARE – 1 produs Toman DULCE sau SĂRAT (puteţi alege în funcţie de preferinţe)
CINĂ – Legumele permise (menţionate mai sus) + 1 produs Toman SĂRAT

Din ziua a 4-a până în ziua a 14-a, introducem şi proteină de origine animală (carne) astfel:
MIC DEJUN – 1 produs Toman DULCE (aici veţi putea alege din sortimentele de deserturi care se prepară uşor, amestecând pudra cu apă într-un shaker).
GUSTARE UŞOARĂ – 1 produs Toman DULCE sau SĂRAT (puteţi alege în funcţie de preferinţe)
PRÂNZ – Proteină animală permisă (carne între 100gr. şi 200 gr.: piept de pui sau de curcan fără piele, iepure fără piele, peşti răpitori, şalău, cod, păstrăv, dorada, rechin, plătică) + Legumele permise ( Anghinare, Vânătă, Broccoli, Cicoare, Zucchini, Chimen dulce, Salată verde, Varză, Conopidă, Praz, Rucola, Soia sau germeni, Ciuperci, Sparanghel, Spanac, Ţelină, Dovlecel, Castravete, Fasole verde, Ridiche) – crude sau la abur
GUSTARE – 1 produs Toman DULCE sau SĂRAT (puteţi alege în funcţie de preferinţe)
CINĂ – Salată de legume, Legume la abur (menţionate mai sus) + 100 gr. piept de pui sau curcan sau peste (din cele menţionate) + 1 produs Toman SĂRAT

BĂUTURILE PERMISE sunt: ceaiuri de plante, negru sau verde, apă minerală semi-carbogazoasă sau plată, maximum 2 cafele pe zi.
SPORT: în primele 2 săptămâni NU se face sport pentru a evita fluctuaţiile de zahăr în sânge. Nu se iau vitamine şi suplimente alimentare şi trebuie să consumaţi psyllium (tărâțe care reduc pofta de mâncare) pentru a va ajută metabolismul la digestie.
Intervalul dintre mese trebuie să fie între 1,5 şi 3 ore. În caz de senzație de foame accentuată, se contactează consultantul pentru a vă face recomandările necesare, personalizate.

~ Urmează detalii ale etapei a doua din DIETA TOMAN

Related Posts

leave a comment

Create Account



Log In Your Account