2Tragedia care s-a abătut asupra Centrului de copii de la Brădet le-a făcut pe femeile social democrate să reacționeze. OFSD a strâns produsele de care era nevoie, iar câteva reprezentante au mers la Săcele pentru a înmâna donaţiile.

6”Este ceva care i se poate întâmpla oricui, focul îţi poate lua într-o clipă tot ceea ce ai agonisit într-o viaţă. Însă este şi mai mare tragedia când acest lucru se întâmplă unor tineri al căror drum în viaţă este anevoios, presărat cu probleme mari, de la lipsa suportului unei familii, la probleme de integrare socială”, declară Adela Diaconu, preşedintele OFSD Municipiul Braşov. În acest fel Organizaţia Femeilor Social Democrate s-a alăturat sutelor de braşoveni care au reacţionat rapid şi s-au mobilizat exemplar.

10Tinerilor de la Brădet le-au fost donate, de către social-democrate, seturi de tacâmuri, farfurii, pahare şi căni, produse de igienă personală, prosoape, cizme, ghete, toate produse noi. Sunt lucruri de care cei de la Complexul de Reabilitare Şcolară Brădet au nevoie în primul rând.
“Directorul Centrului, dar şi copiii, ne-au primit cu braţele deschise, am povestit cu cei mici, le-am oferit darurile şi le-am promis că ne vom întoarce cu siguranţă. Le dorim sănătate şi să treacă cât mai repede peste acest incident nefericit.

11Brădet nu înseamnă doar necesitatea de lucruri şi donaţii, care normal că sunt necesare, dar să nu uităm şi de bucuria copiilor când stai cu ei şi le oferi atenţie, înţelegere, sprijin pentru dezvoltare, fapte ce nu se pot cumpăra cu toţi banii din lume. Aşadar după ce ecourile acestui incident se vor stinge să nu îi uităm , să mai trecem pe la ei să vedem ce fac, a adăugat Adela Diaconu.

14

16

18

Related Posts

leave a comment

Create Account



Log In Your Account