Jurnalista Adela Diaconu va candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie pentru un post de senator, fiind desemnata de organizatia PSD Brasov.

Astfel, PSD Brașov a depus la Biroul Electoral Județean lista completă de candidați la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Pentru Senat lista este următoarea:

1 Dunca Marius-Alexandru

2 Orțan Ovidiu-Florin

3 Rasaliu Marian-Iulian

4 Diaconu Maria-Adela

5 Coste Marius

6 Mateescu Marius

Pentru Camera Deputaților candidații sunt:

1 Popa Mihai Valentin

2 Chiriac Viorel

3 Mînzatu Roxana

4 Mohaci Mihai

5 Bucur Ariana-Oana

6 Pătrașcu Lucian

7 Coman Ioan

8 Bălășescu Marius

9 Bădiță Radu-Cosmin

10 Stancu Horia

11 Moise Maria-Codruța

12 Cîmpeanu Paul Mihai

Marius Dunca, președinte PSD Brașov ”Am venit cu o echipă de profesioniști, cu oameni bine pregătiți, o echipă în care am încercat să îmbinăm experiența seniorilor cu entuziasmul și dinamismul specific tinerilor, cu dorința de a face ceva pentru această țară. Pe aceste liste sunt patrioți, care vin să susțină un program de guvernare pornit din succesele unei guvernări cu rezultate, cea dintre 2012 și 2015. În acest moment Julien nu reușește, prin guvernul pe care îl conduce, să implementeze un proiect care să aducă ceva folositor cetățenilor. Prin comparație, programul nostru de guvernare este construit pe baze logice și vizează rezultate concrete. Ne propunem să obținem, în județul Brașov, rezultate care să permită trimiterea în parlament cel puțin a unui senator social democrat și a trei deputați”

Related Posts

leave a comment

Create Account



Log In Your Account