Gala premiilor „BV01ADE” a fost un eveniment dedicat promovarii si recunoasterii personalitatilor care au un renume semnificativ in diverse domenii de activitate, si care s-au remarcat prin proiectele si activitatiile lor, aflat deja la a II-a editie. Premiile “”BV01ADE”” s-au desfasurat in elegantul Sushi Ko Bonton Palace, Bucuresti.

   Premiile „BV01ADE” sunt un concept al realizatoarei de televiziune Adela Diaconu, care doreste sa aduca in acest fel recunoastere acelor personalitati publice care s-au remarcat prin performanta si creativitate in domenii ca: muzica, arte, campanii sociale si umanitare, sport, design vestimentar, beauty, media. PR-ul Denis Radu s-a alaturat acestui proiect, aducand un plus de valoarea evenimentului din punct de vedere mediatic si al imaginii.

     Intr-o atmosfera de inalta clasa, in care s-au evidentiat eleganta si distinctia invitatiilor, au fost decernate 23 premii, pentru a onora personalitatile romane care in 2012 s-au remarcat in domeniile in care activeaza sau s-au implicat in proiecte de responsabilitate sociala cu impact la nivelul societatii si comunitatii.

    Printre invitatii si laureatii Galei s-au aflat personalitati si vedete precum: Ilie Nastase, Catalin Botezatu, Mihai Leu, Radu Popescu-Guvernator Rotary, Michael Fredholm-C.O. World Class, Ruxandra Dragomir, Mihaela Drafta, Victor Slav, Bianca Ionita, Giulia Anghelescu si multi altii.

Astfel, in seara de 15 noiembrie 2012 au fost decernate urmatoarele premii:

-Marele premiu al Galei Nova Tv – Trofeul ”BV01ADE” pentru Ambasadorul Romaniei prin sport: Ilie Nastase

-Premiul pentru cel mai bun show de moda de televiziune si designerul cu cea mai mare recunoastere interna si internationala: Catalin Botezatu

-Cel mai bun conducator sportiv: Ruxandra Dragomir

-Best come back: Mihai Leu

-Cea mai buna organizatie non-guvernamentala: Clubul Rotary pentru proiectul „Salvati inima unui copil””

-Cel mai bun designer de accesorii: Mihaela Glavan

-Cel mai bun antreprenor: Mihaela Drafta

-Cel mai bun concept pentru barbati: Ego Men”s Fashion Concept

-Premiul pentru responsabilitate sociala si respect pentru mediu: Raluca Fiser, presedinte al Asociatiei Green Revolution

-Cea mai buna revista de lifestyle: Etiquette Magazine

-Cel mai bun tanar designer: Andra Andreescu

-Cea mai buna voce feminina: Giulia Anghelescu Huidu

-Cea mai vanduta carte de povesti – aplicatie de Ipad din Romania: „In Tara lui Dovlecel””, autoare Irina Nicolae

-Premiul pentru implicare in campanii sociale: Lush

-Premiul de excelenta in personal training: World Class Romania

-Premiul pentru PR si comunicarea produselor si serviciilor: Irina Milenkovici

-Cel mai bun make-up artist: Miki Ionita

-Cel mai bun artist debutant: Andrei Leonte

-Seara de gala s-a incheiat cu o prezentare semnata Ego Men”s Fashion Concept.

    Adela Diaconu este realizatorul TV care a reusit in scurt timp sa impuna un produs media local pe piata media nationala de divertisment. Emisiunea „BV01ADE” s-a remarcat prin interviurile conventionale sau mai putin conventionale cu nume mari din domenii ca moda si frumusete, muzica, teatru si cinematografie, arte plastice, sport; prin reportajele exclusiviste de la cele mai cunoscute evenimente de moda din Romania, dar si prin abordarea unei tematici diverse si de interes in cadrul emisiunii. Emisiunea isi propune o incursiune zilnica in lumea mondena de la noi si se remarca printr-o atitudine curajoasa si transanta fata de tot ce inseamna fenomenul monden in general.

    Show-ul Tv prezinta intervuri cu cele mai cunoscute vedete din Romania, prezentari de moda exclusiviste, cei mai renumiti specialisti din domeniul frumusetii, in acest mod „BV01ADE” s-a identificat imediat ca o emisiune de fashion, informatii si life-style.

Related Posts

leave a comment

Create Account



Log In Your Account