Sambata 19 noiembrie 2011, s-a desfasurat Gala Nova TV, eveniment prilejuit de implinirea a cinci ani de existenta a grupului media NOVA TV. Cu acest prilej, Adela Diaconu, realizatoarea cunoscutei emisiuni “BV01ADE”, a decernat în cadrul Galei “Nova Tv” premiile “BV01ADE ÎN MODĂ SI FRUMUSETE”.Gala premiilor BV01ADE si atmosfera placuta de la Coliba Vanatorului din Bran a fost un bun prilej pentru castigatori de a depana amintiri si pune la punct noi proiecte si colaborari in moda si nu numai.

    Astfel Catalin Botezatu, Mihai Albu, Galyna Pinzari, Monica Vlad, Ana Maria Cornea, Anca Radulescu au reusit sa se intalneasca cu totii dupa mult timp si pe langa bucuria revederii si distractia aferenta s-au concretizat proiectele amanate. Catalin Botezatu a ramas placut impresionat si de vocea lui Marian Vasilescu, participant la “Romanii au talent” si “Vocea Romaniei”, care a sustinut un recital in cadrul galei Nova TV.

    Catalin Botezatu ca de fiecare data a impresionat audienta prin outfit-ul elegant si prin accesorile sale. Celebrul designer a purtat la premiile “BV01ADE IN MODA SI FRUMUSETE” un ceas in valoare de 100 000 euro si bratari cu diamante de peste 50 000 euro. Recitalul sustinut de cantareata Anca Neacsu a animat atmosfera evenimentului, artista reusind cu noile single-uri sa-si atraga noi fani. Ambasadorul Romaniei prin sunet, Nicolae Voiculet, a cucerit cu naiul sau personalitatile din moda si frumusete, muzica, teatru si cinematografie, arte plastice si sport ce au fost prezente la premiile “BV01ADE IN MODA SI FRUMUSETE”, oferite de Adela Diaconu.

    Catalin Botezatu, alaturi de vedetele prezente la decernarea premiilor, au petrecut o seara speciala la munte, pregatita de Coliba Vanatorului din Bran, cu foc de tabara, cu mancare specific romaneasca si berbecut la protap, totul intr-o atmosfera cu influente medievale. Momentele au fost unice, distractia asigurata iar cea mai apetisanta parte a serii a fost fara indoiala transarea berbecutului, ospatul desfasurandu-se firesc in jurul focului.

    Maria Simion, designerul brandului Wonder Lolita si-a prezentat in cadrul premiilor “Bv01Ade in moda si frumusete”, Untold Story si in avanpremiera o parte din colectia primavara-vara 2012 cu care va merge si la Milano Fashion Week. Pentru colectia primavara-vara LVXVS MUNDUS 2012, creatoarea s-a inspirat din elementele de lux ale culturii si istoriei civilizatiilor de-a lungul vremii si pe care le intalnim si astazi in cultura modei. A incercat sa surprinda culturi, tranzitii perioade, care chiar si-au pus amprenta si au intrat in istoria modei! In colectie s-au regasit elemente rusesti, romane, egiptene, indiene precum si detaliile din perioada reginei Elisabeta, pentru ca mai apoi sa se faca o trecere in epoca victoriana, anii 40-50, pana in momentul actual!

    Adela Diaconu este realizatorul TV care a reusit in scurt timp sa impuna un produs media local pe piata media nationala de divertisment. Emisiunea “Bv01Ade” s-a remarcat prin interviurile conventionale sau mai putin conventionale cu nume mari din domenii ca moda si frumusete, muzica, teatru si cinematografie, arte plastice, sport; prin reportajele exclusiviste de la cele mai cunoscute evenimente de moda din Romania, dar si prin bordarea unei tematici diverse si de interes in cadrul emisiunii. Emisiunea isi propune o incursiune zilnica in lumea mondena de la noi si se remarca printr-o atitudine curajoasa si transanta fata de tot ce inseamna fenomenul monden in general. In acest mod, “Bv01Ade” s-a identificat imediat ca o emisiune de informatii si life-style.

Iata castigatorii premiilor in moda si frumusete by Adela Diaconu din cadrul Galei Nova Tv:

Cel mai bun make-up artist:
S-a impus in lumea beauty-fashionului in urma cu 10 ani, cand a trasat trend-urile in materie de machiaj printre staruri. I-au trecut prin mana cateva sute de vedete si a colaborat cu aproape toti presedintii lumii. A construit imaginea de “femeie fatala” a divei autohtone, Mihaela Radulescu, care de cand si-a inceput cariera in televiziune nu face nici o miscare fara renumitul make-up artist. Ele lucreaza in echipa de mai bine de 12 ani, iar rezultatele s-au vazut intotdeauna – Mihaela fiind cotata de presa de specialitate ca un icon in moda. De-a lungul carierei sale, make-up artistul a colaborat cu cei mai importanti oameni din lume, realizand machiaje pentru majoritatea presedintilor de stat. Cu ocazia summit-ului Francofoniei i-a machiat pe cei mai puternici barbati ai lumii. Printre acestia s-a numarat si Jacques Chirac. Premiul pentru cel mai bun make-up artist a fost castigat de Anca Radulescu.

Cel mai original designer:
Designer-ul de origine rusa a pasit in urma cu 12 ani pe meleagurile romanesti. A condus cu succes o retea de centre de frumusete, dar pasiunea pentru moda a invins. Astfel, in 2007 si-a deschis Casa de moda. A absolvit Institutul de Design Milano şi în scurt timp a devenit un nume căutat în moda românească. Creatiile sale se disting de masa designerilor, prin rafinament, eleganta si stil. Hainele create de ea te uimesc prin finetea materialului, a liniei cusaturii si a mesajului transmis. Creatiile ei exprima un suflu nou, o idee de extravaganta dusa spre cotele cele mai inalte. De curand, atelierul designerului din Bucureşti, situat în Cartierul Francez, a fost vizitat de doi oaspeţi de renume, de Tony Ranalli, cel care a desenat ultimele colecţii ale lui Roberto Cavalli, şi de Egle Sardon de la Dolce & Gabanna.In urma acestei intalniri a iesit o frumoasa si fructuoasa colaborare pentru ambele parti. Tony îi va desena creatoarei următoarea colecţie, pe care o va lansa în România şi apoi o va prezenta la Săptămâna Modei de la Milano. Este şi prima colaborare a unui designer de la o casă de modă importantă de peste hotare cu un designer român. Datorita originalitatii tinutelor, designerul imbraca numeroase vedete din show-bizz-ul romanesc si nu numai. Premiul pentru “Cel mai original designer” i s-a acordat creatoarei de moda, Galyna Pinzari.

Cel mai bun artist debutant:
Semifinalist al concursului “Romanii au talent”, a impresionat juriul si publicul cand a interpretat piesa “Use somebody” a trupei Kings of Leon, interpretarea tanarului fiind una aproape de perfectiune. Andra Maruta i-a spus ca este mai tare decat idolul lui, Enrique Iglesias, iar casele de productie incep deja sa ii bata la usa. A făcut senzaţie cu vocea sa la “Românii au talent”, iar acum încearcă să cucerească juriul şi telespectatorii de la “Vocea României”. Intr-o lume in care non valorile razbesc atat de usor in showbizz ul mioritic, speram ca si adevaratele valori si talente sa ajunga acolo unde trebuie. Marian Vasilescu a castigat premiul pentru cel mai bun artist debutant.

Cel mai bun stilist:
A colaborat cu zeci de reviste si televiziuni ca si stilist, a realizat styling pentru videoclipuri si reclame, stilist personal pentru persoane publice precum: Andreea Marin, Monica Columbeanu, Daniela Nane, Andra Maruta, Valentina Pelinel, Andreea Banica, Virgil Iantu, Florin Piersic Jr, Dana Razboiu si lista ar putea continua. Styling pentru diverse evenimente mondene, concursuri de frumusete,campanii de imagine, muzica si multe altele. Premiul pentru cel mai bun stilist i s-a acordat lui Ana Maria Cornea.

Cel mai bun designer de pret-a-porter:
Atunci cand creeaza, designerul si-a ales drept obiectiv realizarea unei lumi de basm, pe care vrea sa o impartaseasca si femeilor care ii poarta hainele, iar numele de “Wonder Lolita” a fost ales avand ca sursa de inspiratie “Alice in Tara Minunilor”, un brand care se remarca printr-o combinatie perfecta de romantism si inocenta copilareasca. Brand-ul “Wonder Lolita” a ajuns si la Milano, invitatia fiind lansata de Business in Fashion Milano, cea mai mare comunitate fashion din lume, ce intruneste nume importante din industrie, precum Elena Scotti, Giuseppe Ceccarelli (redactor Vogue), Romina Toscano (director Dmoda). Designerul a fost acceptat in aceasta comunitate si si-a expus creatiile in cadrul Festivalului de Cinema Milano 2011. Maria Simion a castigat premiul de cel mai bun designer de pret-a-porter.

Cea mai sexy cantareata:
A facut parte din cea mai de succes trupa de fete de pe piata muzicala romaneasca dupa 1989, trupa A.S.I.A. Deşi s-a consacrat cu formaţia ASIA, iar apoi cu Ladies, in prezent artista are o cariera solo care ii pune in evidenta calitatile vocale. Inca de pe vremea cand era membra ASIA ne-am obisnuit sa o vedem pe frumoasa solista in tinute super sexy. Cu noul sau album, Anca va aborda un rol de Wonder Lolita, pentru care si-a gasit si un designer personal, pe Maria Simion, care i-a reinventat stilul, un stil sofisticat, sexy, dar nu vulgar, astfel castigand noi fani. Premiul pentru cea mai sexy cantareata i-a revenit lui Anca Neacsu.

Cel mai vandut roman biografic:
Lansarea biografiei lui Cătălin Botezatu s-a dovedit a fi un real succes, exemplarele dispărând total de pe rafturile librăriilor din toata tara în cateva zile. Astfel, primul tiraj a fost sold-out, mai precis cele 5000 de exemplare.Si pentru ca multi dintre fanii si admiratorii designerului nu au apucat sa cumpere prima autobiografie autorizata a lui Catalin Botezatu, vedeta si autoarea cartii au decis sa mai scoata un alt tiraj, adica inca 5000 de exemplare, care s-au epuizat la fel de repede. In “Trei vieti – Pedeapsa”, designerul povesteste despre cea mai grea perioada a vietii sale. In anul 1996 el a fost la inchisoare in Italia, acuzat de bancruta frauduloasa. A trait in lux, dupa care a avut parte de evenimente neplacute. Iata ce a declarat Ion Cristoiu, scriitor şi jurnalist, autor al mai multor cărţi de proză, de studii de istorie literară şi de eseuri despre cea care a scris romanul biografic “Trei vieti – Pedeapsa”: “Autoarea evită cu brio tentaţia literaturizării de doi bani. Ea pune la lucru stilul gazetăresc de tip american: frază scurtă, nervoasă, lipsită de podoabe până la austeritate, consideraţii psihologice minime şi, prin asta, de bun gust. Cartea Monicăi Vlad e o bună dovadă că în România de azi se poate practica ici-colo şi o gazetărie fără silicoane.” Premiul pentru cel mai vandut roman biografic i s-a acordat autoarei cartii “Trei Vieti – Pedeapsa”, jurnalista Monica Vlad. Monica este si unul dintre cei mai buni personal branderi din România, ocupindu-se cu foarte mare succes de unele dintre cele mai cunoscute nume din showbizzul românesc.

Cel mai bun designer de accesorii:
Prin creatiile unicat si colectiile avangardiste de incaltaminte si marochinarie, a contribuit la definirea conceptului de designer de accesorii in Romania. Este preferat de toate vedetele si nelipsit din prezentarile de moda. Revistele de modă din ţară şi de peste hotare îi scriu numele cu litere de-o şchioapă.Este creatorul celor mai înalte tocuri din lume cu care poti sa si mergi, astfel designerul intrand si in Cartea Recordurilor. Creatiile sale figureaza in paginile revistei Vogue Italia si pe unul dintre cele mai prestigioase, citite si influente bloguri de moda din lume – ‘The Fashion Spot’. Premiul pentru cel mai bun designer de accesorii i-a revenit arhitectului de pantofi, Mihai Albu.

Premiul de excelenta pentru intreaga cariera in moda:
Este cel mai cunoscut designer roman in tara si peste hotare, unul din putinii care se poate mandri cu prezentari de moda organizate pe toate continentele. De la New York sau Las Vegas, la Windock in Namibia, Sun City in Africa de Sud, Islanda, Indonezia si in toate marile capitale din Europa a promovat si a facut cunoscuta tara noastra. Este designerul roman cu cele mai multe premii obtinute de-a lungul prodigioasei sale cariere in domeniul modei. Este singurul creator de moda autohton care se ocupa personal de scenografie, regie, coloana sonora cat si de stilingul colectiei. Numele sau il asociem aproape in mod involuntar cu conceptul de glamour, show, fashion, succes. Premiul de excelenta pentru intreaga cariera in moda i s-a acordat lui Catalin Botezatu.

Premiul pentru Ambasadorul Romaniei prin sunet:
A cucerit prin sunet cuplul princiar al Japoniei dar si alti 65 de lideri de state. Este singurul roman care a concertat la Banca Mondiala si a fost invitat sa inchida Olimpiada de la Beijing, fiind decorat cu “Meritul cultural al Romaniei in grad de cavaler”. A concertat la santificarea Maicii Teresa din Calcutta, a luminat prin sunet catedrale din intreaga lume fiind un ambasador al identitatii romanesti. Un artist complex si evoluat, virtuos al naiului, dirijor, coordonator muzical, producator, care promoveaza imaginea Romaniei la un nivel inalt de exprimare artistica, printr-o serie de concerte, desfasurate in marile capitale ale lumii. Premiul pentru Ambasadorul Romaniei prin sunet i s-a acordat maestrului Nicolae Voiculet.

Marele premiu – Trofeul “BV01ADE”:
Cu sustinerea postului Nova Tv, a colegilor, si aici as vrea sa il mentinez pe Razvan Marin cel care de 4 ani de zile editeaza emisiunea “BV01ADE” si se ocupa si de site-ul dedicat acesteia. Cu sprijinul domnului director Ciprian Ricean cel care zi de zi coordoneaza toate productiile trustului NovaPress si munceste cat noi toti la un loc, ne sprijina si ne ajuta pentru ca emisiunile si stirile sa iasa perfect asa cum le vedeti dumnevoastra la televizor. Astfel am reusit sa demonstram ca un produs media local se poate impune pe piaţa media naţională de divertisment. Marele premiu-Trofeul “BV01ADE” i s-a acordat designerului Catalin Botezatu pentru intreaga contributie la evolutia fashion-ului romanesc.

Related Posts

leave a comment

Create Account



Log In Your Account