instablock – Cadoul perfect indragit de Simona Halep, ajunge acum si la tine

instablock – Cadoul perfect indragit de Simona Halep, ajunge acum si la tine

Comments Off on instablock – Cadoul perfect indragit de Simona Halep, ajunge acum si la tine

Miercuri, 7 noiembrie 2018, in incinta complexul comercial Afi Palace, orele 18:00, va avea loc lansarea oficiala a magazinuui Instablock Romania. Acest concept inedit, unic la nivel mondial, foloseste siluete de toate marimile si formele din lemn si ciment ca suport pentru imprimarea celor mai frumoase imagini (foto in attach).
Avand marele avantaj al design-ului, al structurii solide si al dimensiunilor ce pot varia de la cele mai mici pana la unele de peste un metru, conceptul de cadou Instablock a fost repede indragit de foarte multe vedete din Romania, precum numarul 1 mondial in tenisul feminin, Simona Halep, cantareata Nicoleta Nuca, Brigitte Nastase sau vedeta de televiziune Adela Diaconu. “Conceptul Instablock are un succes urias intrucat le propune oamenilor cele mai frumoase idei de cadou, cu care nu au cum sa greseasca atunci cand vor sa faca surprize minunate celor dragi. Practic, Instablock este atat un cadou frumos, ce tranmiste emotie, dar este si un accesoriu de design ce da viata oricarei incaperi. Cu Instablock, se pot accesoriza pereti, biblioteci, birouri, magazine, sau sali de scoala. Toti oamenii care au primit sau au daruit Instablock au fost impresionati de aceste frumoase cadouri inedite”, a aratat Ronen Haliva, omul ce a adus acest concept in Romania.
La evenimentul de lansare vor fi prezente personalitati publice precum Brigitte Nastase (ce isi va printa o poza pe o forma de dimensiuni foarte mari), Ioana Lee, Diana Enache, campioana mondiala la Kempo Diana Belbita, etc
Fiecare dintre jurnalisti, bloggerii si vedetele prezente la eveniment va putea testa acest concept, alegand poza ce doreste a fi imprimata. Rugamintea este sa se trimita din timp pe aceasta adresa fotografia ce se doreste a fi imprimata.

Despre Instablock Israel
Instablock este o inițiativă lansată in Israel de Moshik Glamin, un important designer din Israel, împreună cu sora lui Michal Glamin.
Moshik și Michal operează dintr-o viziune ecologică asupra lumii și preferă să utilizeze materialele refolosibile și să le reproiecteze.
Moshik a fost ghidul pentru șase sezoane spectacolul de succes “Comentează-te la tine”, echivalentul programului american de succes “Extreme Mike Over” și ca ea, Moshik și o echipă de experți, vin la apartamentele familiilor israeliene și proiectarea și renovarea apartamentului și mobilierului cu angajare independentă și idei originale.
În era digitală, în care rețelele sociale au înlocuit albume foto, conexiunea dintre lumea virtuală și lumea reală devine mai importantă.

Related Posts

Create Account



Log In Your Account