Larisa Stanca este un fotograf profesionist specializat în fotografie de modă, fashion sau pictorial. Un fotograf talentat si pasionat peste masura de aceasta arta. Talentul si pasiunea se regasesc in fiecare fotografie pe care o face. Se diferentiaza de alti fotografi din bransa prin ochiul sau extrem de critic, o atentie exagerata la orice detaliu lucru care se vede in orice fotografie apoi beneficiarul nu are cum sa nu fie multumit de ce a iesit.

Inna Mushinskaia (2)Larisa iubeste frumosul, iubeste oamenii, de aceea si-a propus sa isi dedice toata cariera pentru a arata si a exprima frumusetea acestora. Pentru modelele sale frumusetea nu mai este trecatoare, fiindca are puterea sa opreasca timpul in loc prin pozele sale. Frumusetea nu se mai pierde, se conserva!

Renata AbdullaevaFotografiile de nunta si evenimentele nu pot lipsi din portofoliul unui fotograf. De la pregatire, portrete, ceremonie, petrecere, pana la albumul final. Mai multe poze gasiti aici: https://www.instagram.com/larisastanca/ Fotografii pentru Web; fotografii pentru prezentare; fotografii pentru publicitate; prelucrare fotografica avansata; sedinta foto studio: portret, bookuri, fashion, produse, etc si multe altele le gasiti la un fotograf talentat: Larisa Stanca, pentru care pasiunea pentru fotografie, talentul, viziunea, atentia la detalii,tehnica procesarii, isi lasa amprenta pe fiecare fotografie, transformand-o intr-o opera de arta.

Vincent de MonfreidLarisa Stanca poate fi gasita pe Facebook si Instagram, unde puteti admira si o parte din pozele sale:

http://larisastanca.ro

https://web.facebook.com/stancalarisa

https://www.instagram.com/larisastanca/

laristanca@gmail.com

Related Posts

leave a comment

Create Account



Log In Your Account