Marius Bărăgan, un fotograf unic in România – Fotografia ca artă

Marius Bărăgan, un fotograf unic in România – Fotografia ca artă

Comments Off on Marius Bărăgan, un fotograf unic in România – Fotografia ca artă

În lumea showbiz-ului, umbla o vorbă care spunea că pentru a obține statutul de vedetă, trebuia să faci o ședință foto la renumitul fotograf Marius Bărăgan.

Marius Bărăgan. este cel mai bun fotograf profesionist specializat în fotografie de modă, fashion sau pictorial din România. Un fotograf talentat si pasionat peste masura de aceasta arta. Talentul si pasiunea se regasesc in fiecare fotografie pe care o face. Se diferentiaza de alti fotografi din bransa prin ochiul sau format, o atentie exagerata la orice detaliu lucru care se vede in orice fotografie apoi beneficiarul nu are cum sa nu fie incantat de ce a iesit. Prin pozele sale, adevarata frumusetea nu mai este trecatoare, fiindca are puterea sa opreasca timpul in loc. Frumusetea nu se mai pierde, se conserva!

Cum a inceput drumul sau in acest domeniu pana sa devina un brand in fotografia de moda. fashion?
La 15 ani a inceput totul cand a tinut prima data in mana un aparat de fotografiat, pe care il lua la scoala sa isi pozeze colegii, apoi le vindea fotografiile. La 21 ani s-a decis ca aceasta este menirea sa, ar destinul sau este indreptat sa scrie istorie in fotografia din Romania. In 1997 a infiintat primul sau studio foto iar de atunci fotografiile sale au scris istorie in cele mai importante reviste de la coperti, pictoriale, reclame la branduri celebre, dar si oameni obisnuiti ce au vrut sa aiba amintiri memorabile. A lasat America pentru Romania – desi putea sa aiba mult mai mult, insa familia a fost mult mai importanta si a ales-o pe cea din urma. Vrea sa lase mostenirea magia artei sale fotografice celor ce isi doresc sa ii calce pe urme. Artistul considera ca valoarea este data de cei care vin, ii solicita serviciile si multumirea lor este spusa mai departe fiind cea mai buna recomandare.

Mai multe poze gasiti aici:
https://www.mariusbaragan.com/beauty-gallery
https://www.instagram.com/studiobaragan/?hl=ro

Fotografii pentru Web; fotografii pentru prezentare; fotografii pentru publicitate; prelucrare fotografica avansata; sedinta foto studio: portret, bookuri, fashion, produse, etc si multe altele le gasiti la Marius Bărăgan, cel care a transformat fotografia in arta. pentru care pasiunea pentru fotografie, talentul, viziunea, atentia la detalii,tehnica procesarii, isi lasa amprenta pe fiecare fotografie, transformand-o intr-o opera de arta.

Îndrăgostit de arta fotografiei, Marius Bărăgan își dedică viața imortalizării frumosului, realizând proiecte de excepție alături de modele consacrate la cele mai importante vedete ale Romaniei, dar și pentru cei care își doresc un book personal impecabil.

Mai mult, Marius își dedică timpul inițierii în arta fotografică a celor care dau dovadă de profesionalism și talent, indiferent de vârsta lor. Acesta a văzut vedetele dezbrăcate de secrete și cu atât mai mult povestea lui este mai interesantă.

Related Posts

Create Account



Log In Your Account