Weekendul acesta la piscina Blueberry (Ambasad’Or) a avut loc cel mai tare concurs de frumusete al primaverii – Miss FashionTV ce s-a ncheiat cu o petrecere pe cinste, marca FTV! Fete frumoase, prezentari de moda, artisti, vedete de top , DJ si multa voie buna sunt ingredientele care au facut o zi memorabila pentru toti cei care au fost prezenti la piscina de la Ambasad’Or.

    Prezentatoarea Miss Fashion Tv, Adela Diaconu a fost vedeta serii, aceasta stralucind la propriu in rochia extravaganta semnata Casa de Moda Diolastilis. Nici Bianca Dragusanu sau Cristina Siscanu nu s-au lasat mai prejos , vedetele au facut parte din juriul Miss FTV si au fost indelung admirate pentru frumusetea lor de cei prezenti la eveniment toata lumea dorindu-si sa plece cu o poza amintire. Din juriu au mai facut parte si Ambasadorul Romaniei prin sunet – Nicolae Voiculet, Nicusor Stan – CEO Ambasad’Or Events, impresarul artistic Radu Groza.

    Prezentarea Mineli le-a fermecat pe doamnele prezente la eveniment, creatiile designerului Ionut Glavan pentru vara 2015 fiind rezervate direct de pe podiumul de moda. Ionut Glavan este cel mai bun designer de accesorii din Romania, acesta primind mai multi ani la rand aceasta distinctie. Cel mai bun designer vestimentar al anului 2014 din Romania , Andreea Dogaru a asigurat tinutele pt proba de seara cu colectia ”Hera”. Au sustinut recitaluri Admiral C4C, Misty-fosta iubita a lui Keo, Anlora, Letty.

    Gabriela Andreea Cușai (18 ani, din București) a fost desemnată Miss FashionTV. Ea va concura, automat, în finala Miss România, care va avea loc în decembrie.

    Maria Postolache (16 ani, din Pitești) – locul 3, Iuliana Doroftei (17 ani, din Mangalia) – locul 2 și Gabriela Andreea Cușai (18 ani, București) – locul 1 sunt fericitele câștigătoare ale concursului de frumusețe Miss FashionTV. Un premiu special a primit si Andreea Stan (16 ani, din București), ea fiind desemnată Miss Ambasad’Or.

   Adela Diaconu și Filip George, gazdele Miss Fashion Tv 2015 sunt un cuplu de prezentatori deja cunoscut în cadrul evenimentelor mondene, sunt două dintre figurile reprezentative ale jurnalismului brașovean. Experiența Adelei în lumea modei și a jurnalismului de lifestyle și cunoștințele din zona de event planning ale lui Filip se completează unele pe altele pe scenă, în timpul discursurilor și momentelor pe care cei doi le trăiesc din postura de prezentatori.

leave a comment

Create Account



Log In Your Account