Monica Bîrlădeanu, Adela Diaconu, Claudia Andrei și Florina Mărcuță, apariții de senzație la petrecerea VIVA!

Monica Bîrlădeanu, Adela Diaconu, Claudia Andrei și Florina Mărcuță, apariții de senzație la petrecerea VIVA!

Comments Off on Monica Bîrlădeanu, Adela Diaconu, Claudia Andrei și Florina Mărcuță, apariții de senzație la petrecerea VIVA!

Revista VIVA! a sărbatorit cu fast 19 ani fabuloși de la apariția primului număr și numeroase vedete din televiziune, muzică, sport, film și modă au fost prezente la importantul eveniment monden, care a avut loc la Flavours in The Garden @ Clubul Diplomatic. Ca în fiecare an, vedetele au defilat pe covorul roșu și și-au etalat ținutele spectaculoase, care poartă semnatura unor designeri celebri.

Deși dress-code-ul a fost cocktail, iar locul de desfășurare a fost în aer liber sau în corturi special amenajate, vedetele au abordat însă o gamă largă de stiluri vestimentare. Unele au purtat rochii lungi, demne de covorul roșu, deși nu era cazul fiind vorba de un eveniment cocktail, altele au purtat rochii scurte ori până la nivelul genunchilor, în timp ce unele au optat pentru vestimentații casual cu o tentă eleganta. Majoritatea au accesorizat însă corect ținutele.

Printre vedetele admirate pentru ținuta lor la petrecerea anuală Viva, ce s-a desfășurat la Clubul Diplomatic, s-au numărat și Andreea Bănică, Ilinca Vandici, Adela Diaconu, make-up artistul Florina Mărcuță, Andreea Esca, creatoarea de modă Claudia Andrei. Adelina Pestritu sau Simona Gherghe.

Adela Diaconu a strălucit de asemenea la petrecerea Viva în ținuta Casei de Moda Frame. Vedeta a fost admirată, costumul de catifea purtat de ea fiind unul dintre cele mai elegante, rafinate și originale ținute, alături de cea a designerului Claudia Andrei.

Designerul Claudia Andrei își dorește prin Atelierul Frame ca fiecare femeie să iasă din cadru, să fie unică și fabuloasă în rochiile ce îi poarta semnatura. Creațiile unicat, profesionalismul, seriozitatea, rochiile unice și inedite ce îi poartă semnatura au dus la crearea unui brand românesc apreciat. Creațiile sale se disting prin rafinament, eleganță și stil și uimesc prin finețea materialelor, a liniilor cusăturilor și a mesajului transmis. Rochiile Claudiei Andrei exprimă un suflu nou, o idee de extravaganță dusă spre cotele cele mai înalte.

Adela Diaconu a ales calea jurnalismului de televiziune, aducand un alt concept si o altã viziune asupra ideii de emisiune de lifestyle. A încercat mereu ca jurnalist sã vãd dincolo de viata publica si perfectã a vedetelor si a oamenilor momentului, aducand în prim-plan vietile si reusitele extraordinare ale unor oameni cu o existenta mai putin publica. Prin activitatea sa de mai bine de 10 ani în jurnalismul de televiuziune, brasoveanca a promovat in emisiunile, Galele de Excelenta si evenimentele pe care le-a prezentat pro bono oameni care prin talent, creativitate si dedicare au dat un plus de valoare meseriei lor si acestei tari.

Florina Marcuta este make-up artistul care le face pe vedetele noastre să arate şi să se simtă senzaţional. Este nu doar make-up artist, ci un adevarat beauty trend setter, ridicand stiinta infrumuseterii dincolo de limitele si conventiile industriei. Make-up artistul are o experienţă vastă acumulată la şcoli de renume din Franţa, Italia şi Germania, fiind si fondatoarea uneia dintre cele mai apreciate şcoli de machiaj din Romania, Cotimanis Show. Cu o experienta in domeniu de peste 20 ani, Florina Marcuta este o adevarata artista a culorilor. fascinata de arta, moda si cosmetica. Absolventa a numeroase cursuri si castigatoare a multor concursuri de cosmetica, make-up, body painting Florina este pasionata de ceea ce face, secretul reusitelor sale este dragostea pentru frumos si pentru oameni

Related Posts

Create Account



Log In Your Account