Premiile YOKKOlindate – Designeri În Vitrina YOKKO, Episodul 6, decembrie

Premiile YOKKOlindate – Designeri În Vitrina YOKKO, Episodul 6, decembrie

Comments Off on Premiile YOKKOlindate – Designeri În Vitrina YOKKO, Episodul 6, decembrie
Aproape de finalul lunii cadourilor, ,mai exact pe 22 decembrie, a avut loc episodul 6 din seria Designeri in Vitrina YOKKO, un proiect de gazduire si expunere gratuita a designerilor romani in magazinele YOKKO din toata tara.

Bucuria intalnirii in 2020 a peste 50 de designeri se poate rezuma asa:  https://youtu.be/kgfP_EaJCtE

Evenimentele realizate din iulie 2020 până la sfârșitul anului pot fi văzute aici: YOKKO: https://www.yokko.ro/blog/category/noutati/

In magazinul YOKKO din Calea Victoriei 85 a avut loc o Gală de Premii, transmisă live pe Facebook și pe YouTube, care a cuprins momente esentiale realizate pe parcursul anului. Gala a fost una mai mult imaginară, virtuală, date fiind condițiile actuale. Totuși, au punctat cu ajutorul  designerilor: Provocative Concept, Florentina Giol, Simina Filat Design, DeCorina Hats – Millinery, Ana Ilie Design și Parapli Solèy, câteva lucruri esențiale.


S-au dat premii simbolice, spre exemplu: premiul pentru susținerea necondiționată Adelei Diaconu, jurnalist din Brașov care a scris încă de la primul episod articole despre designerii români, premiul pentru model înnăscut actriței Alexandra Velniciuc, care a prezentat pe podium creațiile designerilor în episodul 3, sau premiul pentru aranjament a la Cluj, designerului clujean Mirela Grindean, care a organizat și amenajat vitrina magazinului YOKKO din Cluj. S-au primit cutii de chibrituri pentru “a ține lumea pe jar”, rame foto pentru “a imortaliza succesul”, portocale pentru “o carieră suculentă”, un ghem de sfoară pentru “a da sfoară în țară”, daruri simbolice care au făcut deliciul publicului. Cu toate acestea, toata lumea a primit și cadouri românești consistente de la Techir, producător de produse cosmetice din Techirghiol, de la Topoloveni, brand certificat internațional de dulcețuri, de la Liberte, cea mai nouă și mai cool cofetărie din București și bineînțeles, de la YOKKO.

O nouă premieră s-a consemnat în magazinul din Calea Victoriei 85, concertul de colinde susținut în Vitrină de cântăreața folk Ana Teodora.

Transmisiune live: Marius Tudose.

Foto: Mihaela Dinca.

Partener media: revista Life.ro.

”Mulțumim că duceți mai departe mesajul de unitate și continuitate a spiritului creativ în România! Împreună suntem mai puternici, să nu uităm asta.

Sărbători fericite și un an 2021 cu design românesc autentic și bogat!

Frumusețea va salva lumea. ”

Echipa YOKKO

Related Posts

Create Account



Log In Your Account