Premiul de Excelența pentru cea mai buna școală de machiaj: Elena Ciftci Academy

Premiul de Excelența pentru cea mai buna școală de machiaj: Elena Ciftci Academy

Comments Off on Premiul de Excelența pentru cea mai buna școală de machiaj: Elena Ciftci Academy

In cadrul Gala Performanţei & Excelenţei, ”Elena Ciftci Academy” a fost laureata cu premiul de Excelența pentru cea mai buna școală de machiaj.

Desemnata make-up-artistul vedetelor, Elena Ciftci, make-up-artist cu o vasta experienta atat in make-up, cat si in formarea profesionala in cadrul Academiei Ciftci Elena, ne surprinde inca o data prin furnizarea cursurilor peste hotare, la nivel international.

La cererea româncelor de peste hotare, makeup artistul Ciftci Elena a organizat primele cursuri de baza in Anglia, mai exact in Birmingham și la Londra! Iubirea pentru culoare și înfrumusețare este premiata cu o diploma de make up-artist recunoscută international si acreditată de Ministerul Educației si Ministerul Muncii

Elena Ciftci este un makeup artist cu o vastă experiență atât în makeup, cât și în formarea profesională în cadrul Academiei Elena Ciftci. Ea cunoaște ce machiaj li se potrivește cel mai bine vedetelor noastre, fiind nu de puține ori în contact direct cu ele.

Printre laureatii Galei s-au mai aflat personalitati si vedete precum:
Helmut Duckadam, Carmen Tocală, Andreea Marin, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Anamaria Prodan Reghecampf, Iuliana Tudor, Simona Pătruleasa, Andreea Bănică, Dan Alexa, Carmen Brumă, Andreea Antonescu, Beatrice Rancea, Andreea Balan, Nicusor Stan, Iuliana Pepene, Radu Buzaianu si Razvan Zamfir şi mulţi alţii.

Devenită tradiţie în calendarul de toamnă al evenimentelor importante ale României, Gala Performanţei & Excelenţei aduce recunoaştere acelor personalităţi publice care s-au remarcat prin performanaţă şi creativitate în domenii precum muzica, arte, campanii sociale şi umanitare, sport, design vestimentar, beauty, media.

Related Posts

Create Account



Log In Your Account