Intr-o atmosfera de inalta clasa au fost decernate premiile Media Awards de catre Pr-ul Clara Ilie pentru a omagia personalitatile ce s-au impus in media, arta, sport, business anul acesta. Printre personalitatile premiate s-au aflat Rodia Popescu Bitanescu, Adrian Enache, Camelia Potec, Mihai Leu, Ruxandra Dragomir, Virgil Stanescu si multi altii.

    Frumoasa prezentatoare TV, Adela Diaconu a fost laureata cu diploma de excelenta pentru eleganta si stil in televiziune. Adela Diaconu si-a castigat celebritatea si s-a impus in mass media nationala si brasoveana ca realizatoarea si prezentatoarea emisiunii de life style „BV 01 ADE” de la Nova Tv. Apariţiile sale în cadrul emisiunilor – ţinute vestimentare create, accesorizate si stilizate chiar de ea – au atras atenţia si admiratia telespectatorilor, colegilor de breasla si a vedetelor romanesti. Vedetele prezente la eveniment i-au admirat Adelei tinuta si i-au cerut sfaturi vestimentare si de consultare in legatura cu imaginea lor.

    Adela si-a castigat celebritatea si s-a impus in mass media nationala si brasoveana ca realizatoarea si prezentatoarea emisiunii de life style „BV 01 ADE” de la Nova Tv. Apariţiile sale în cadrul emisiunilor – ţinute vestimentare create, accesorizate si stilizate chiar de ea – au atras atenţia si admiratia telespectatorilor, colegilor de breasla si a vedetelor romanesti.

     De 8 ani de zile de cand realizeaza emisiunea de fashion si lifestyle, prezentatoarea TV le arata telespectatorilor ca eleganta, simplitatea si bunul gust nu se vor demoda niciodata. Stilul si eleganta nu constau doar in vestimentatie, ci si in atitudine, comportament si in faptul ca promoveaza valorile adevarate, Ambasadorii Romaniei prin sport, sunet, arta, design, tinerii tinerii talentati din toate domeniile ce merita promovati intr-o lume a non-valorilor.

Related Posts

leave a comment

Create Account



Log In Your Account