Private Chef by Claudiu Mihăileanu, acum în România! Diego Maradona, Kate Moss, Sir Alex Fergusson, Rowan Atkinson, Justin Bieber, Snoop  Dog, Bruno Mars,  câteva dintre celebritățile care i-au fost clienți la Londra.

Private Chef by Claudiu Mihăileanu, acum în România! Diego Maradona, Kate Moss, Sir Alex Fergusson, Rowan Atkinson, Justin Bieber, Snoop Dog, Bruno Mars, câteva dintre celebritățile care i-au fost clienți la Londra.

Comments Off on Private Chef by Claudiu Mihăileanu, acum în România! Diego Maradona, Kate Moss, Sir Alex Fergusson, Rowan Atkinson, Justin Bieber, Snoop Dog, Bruno Mars, câteva dintre celebritățile care i-au fost clienți la Londra.

Claudiu Mihăileanu are o alură serioasă însă nicidecum rigidă. Deși nu recunoaște, are darul povestirii și un simț al umorului aparte însă nu de el vorbim aici, ci mai degrabă de aptitudinile și aspirațiile sale. Meseria de bucătar îi curge prin vene de vreo 17 ani încoace marcându-l cu un perfecționism învederat fiindcă el nu e capabil să o ia pe scurtături ci prin minuțiozitate și perseverență, mâinile lui dibace înfăptuiesc lucru temeinic atât prin puterea gustului cât și prin impactul vizual.

Chef Claudiu a cochetat mereu cu ideea de a se lansa pe cont propriu, ba la un moment dat a fost tentat să-și facă un food truck, inspirat fiind de filmul “Chef” în care personajul principal, Chef Carl Casper jucat atât de bine de Jon Favreau e un bucătar talentat care simte că nu-și poate etala talentele culinare pe deplin decât prin lansarea unei afaceri proprii, el reușind să-și îndeplinească dorința prin achiziționarea unui camion alimentar, așa-zisul “food truck” prin intermediul căruia se bucură un succes teribil.

Dacă ideea de food truck nu a prins rădăcini (încă), Claudiu și-a propus să devină bucătarul dumneavoastră personal, mai ales că devine din ce în ce mai clar că munca la domiciliu va fi încurajată și pe viitor, nu numai în acest an 2020.

Conceptul de “personal chef” este unul extrem de familiar în lumea vestică, însă la noi nu a fost adoptat deocamdată, fiind încă destul de neînțeles. Articolul nostru își propune să ilumineze publicul larg și să deschidă un orizont nou menit să îmbogățească experiențele culinare ale românilor prin adoptarea unor deprinderi noi și captivante.

Ceea ce oferă și doreste să împartasească cu voi Claudiu este experiența sa acumulată de-a lungul vremii în restaurante, hoteluri cu prestigiu din Brașov ca apoi sa își perfecționeze abilitățile la Londra unde a avut șansa de a munci cot la cot alături de bucătari cu renume. Câteva dintre restaurantele londoneze unde a profesat cu succes sunt: Playboy Club London, J Sheekey Restaurant și Oyster Bar, Hilton Hotels. Câteva dintre celebritățile care i-au fost clienți sunt: Diego Maradona, Pamela Anderson, David Hasselhoff , Kate Moss, Sir Alex Fergusson, Rowan Atkinson, celebrul chef britanic Heston Blumenthal, Justin Bieber, Snoop Dog, Bruno Mars, Nicole Scherzinger dar și politicieni, șeici, oameni de afaceri precum patronul de la PSJ Paris Saint Germain etc.

Claudiu a lucrat cu ingrediente de top: caviar de beluga, trufe albe, trufe negre, Kobe beef, Wagyu beef, miere de Manuka, șofran etc asadar apreciază cu adevărat ingredientele de calitate fiindcă știe că vor crea un produs premium.

Considerăm că activitatea de private chef este o idee de afaceri originală, potrivită persoanelor dinamice care se încadrează perfect în tendințele de consum alimentar din ultimii ani și anume o alimentație sănătoasă și gustoasă, economisind timp și efort. Bineînțeles la pièce de résistance, magia având loc în confortul propriei case! Chef Claudiu vine la dumneavoastră acasă sau oriunde doriți, serviciile oferite, pe lângă pregătirea celor mai variate meniuri fiind și ele numeroase: serviciul de cumpărături, cinele tematice (inclusiv vegetarian si vegan), cursuri de gătit la domiciliu etc. Practic dacă aveți o idee aparte, Claudiu va dirija cu măiestrie întregul proces artistic în așa fel încât să v-o poată transpune în realitate. Aveți curajul să încercați o experiență culinară noua, lăsați-l pe Chef Claudiu Mihăileanu să fie doza dumneavoastră de inspirație, urmăriți-l pe Instagram private.chef_c.mihaileanu si pe Facebook Private Chef by Claudiu Mihăileanu.

Related Posts

Create Account



Log In Your Account