Super Model of the World – Bianca Draghiciu, Jade Kojic, Ana Maria Ivan, Elisya Lupu si Irina Nedelcu, cele mai de succes modele din noua generatie au defilat pentru o cauza nobila la Brașov

Super Model of the World – Bianca Draghiciu, Jade Kojic, Ana Maria Ivan, Elisya Lupu si Irina Nedelcu, cele mai de succes modele din noua generatie au defilat pentru o cauza nobila la Brașov

Comments Off on Super Model of the World – Bianca Draghiciu, Jade Kojic, Ana Maria Ivan, Elisya Lupu si Irina Nedelcu, cele mai de succes modele din noua generatie au defilat pentru o cauza nobila la Brașov

Ajunsă la cea de-a IV-a ediție, Gala de caritate „Aici pentru Tine” a avut în acest an un mesaj de implicare a comunității brașovene în finanțarea unui program de educație construcția primului Centru Comunitar Modern din România. „Lumea se schimbă prin exemplul nostru, nu prin opinia noastră!” a fost deviza galei de anul acesta. Andreea Marin a fost prezentatoarea Galei și promotorul constructiei primului Centru Comunitar Modern –primul de acest fel din România cu servicii integrate de prevenție, educație și integrare pentru persoanele defavorizate. Iata cum va arata primul Centru Comunitar Modern pentru persoane defavorizate din Romania – centrul Kamelia: https://youtu.be/r2NM5-1NGUA

Evenimentul a avut loc la Hotel Aro Palace din Brașov, un lider recunoscut pe piața turistică internă și internațională, prin servicii de cazare, alimentație publică și spa la un standard calitativ ridicat. Hotelul a fost un colaborator constant, încă de la prima ediție a galei. Momentele artistice din seara Galei au fost susținute de Nicola, Eduard Ungureanu, Liviu Teodorescu, Mircea Eremia iar Adela Diaconu a adus ”Campionii” la Brasov!

Campioni mondiali si olimpici, artiști de marca, vedete de top s-au implicat cu drag si au sustinut neconditionat cauza dăruind speranță copiilor și adulțiilor năpăstuiți din Brașov: Helmut Duckadam, Camelia, Potec, Mihai Leu, Doina Melinte, Elisabeta Lipa, Marian Ivan, echipele de fotbal Dinamo, FCSB, artista Anca Irina Lefter au donat articole ce le poarta semnatura spre a fi licitate.

Show-ul de moda ”Campionii” a fost pus in scena la Brasov de Adela Diaconu. Acesta le este dedicat marilor sportivi ai tarii noastre, adevaratii Ambasadori in lume pentru Romania. Este un show sport unic de moda, unde valorile adevarate stralucesc in lumina reflectoarelor la fel ca atunci cand aduceau aurul si gloria pentru tara noastra. Tonul sport al colectiei este dat de rochia inspirata din echipamentul jucatoarelor de tenis din anii 60-70.

Mici campioni, dar si copiii mai putin favorizati de soarta, copii ai sportivilor nostri, copii cu povesti cutremuratoare cu trimiteri la Victor Hugo cu Dickens au trecut pe rand, in pantofii lor de sport, spunandu-si povestile numai dintr-o privire, cu gesturile lor firesti de copii si adolescenti, pozand, afirmand, aratand si ascunzand, cu gesturi precise de sportivi cateodata, cu bucurie, cu emotie, uneori cu timiditate, alteori cu fronda. O lume a unei varste derulata in numai cateva minute, dar o lume unita!

Vedetele prezentarii de moda au fost unele dintre cele mai de succes modele din noua generatie: Super Model of the World – Bianca Draghiciu, Jade Kojic, Ana Maria Ivan, Elisya Lupu si Irina Nedelcu. Acestea au defilat pentru o cauza nobila si au raspuns cu drag invitatiei de a isi aduce aportul la evenimentul caritabil de la Brasov.

Rebeka Mirica, Eric Draghiciu, Riana Petreanu, Carla Centiu, micutii talentati de la tenis, fotbal, inot si ski au deschis simbolic prezentarea sport ”Campionii”. Medeea , Diana si Madalina au stralucit apoi in lumina reflectoarelor, fetele deosebite de la Asociatia ”Aici pentru tine”. Harnice, cuminti, speciale, mereu cu zambetul pe buze chiar daca au ajutat la organizarea evenimentului de dimineata pana seara, au fost rasplatite cu aplauze pe masura. Elisya Lupu este celebra inca de cand avea cateva luni de viata. Brasovenii o stiu din reclama unui celebru brand brasovean de haine, iar acum, dupa 11 ani , frumusetea sa este la fel de apreciata, urmand a semna un contract de imagine cu un faimos brand italian. Educatia a fost reprezentata de Ioana Anghel, Karina Filipescu, Alesia Teodorescu, Ilinca Morar, tinere adolescente frumoase si naturale cu rezultate foarte bune in alte domenii de la Scoala Prems Brasov. ”Campionii” Adelei Diaconu au îmbinat lumile la Brașov. Astfel s-a urmarit sa se respecte tema Galei – imbinarea lumilor.

In cadrul Galei de caritate ”Aici pentru tine”, Adela Diaconu a fost laureata cu trofeul binelui in calitate de Ambasador al faptelor bune. Fosta sportiva a dedicat premiul campionilor mondiali si olimpici, profesionistilor desavarsiti din presa, beauty, TV ce au sustinut neconditionat cauza si au dăruit speranță copiilor și adulțiilor defavorizati din Brașov.

Andreea Marin si Adela Diaconu au dăruit speranță copiilor și adulțiilor defavorizaţi din Brașov prin implicarea lor neconditionata, asteptam in continuare fapte bune si apreciem gestul firesc dar exceptional in zilele noastre de a oferi integrare si de a asigura copiilor din familiile defavorizate din Brasov o viata mai buna oferind sprijin si educatie! Ajuta si tu la construirea centrului comunitar holistic donand 2 euro prin sms la numarul 8842 cu textul CENTRU! Am cunoscut familii cu situatii sociale dificile, dar am cunoscut si parinti ai unor familii normale si obisnuite care isi trimit copiii sa participe la programe de integrare alaturi de copii defavorizati!

http://www.asociatiaaicipentrutine.ro
https://www.facebook.com/Asociatia.Aici.Pentru.Tine/

Gala a generat un fond de solidaritate de aproximativ 9000 Euro. Toti bănutii strânși în cadrul galei vor fi investiți în educația copiiilor prin continuarea programului psiho-educativ de educație nonformală mentală al asociației cu rezultate uimitoare pentru copiii din program dar și pentru începerea construcției primului Centru Comunitar Modern pentru persoane defavorizate la Brasov. În acest sens dorim să dezvoltăm prevenția prin educație a copiilor în ceea ce privește fenomenul de bullying și sprijinirea lor spre a ameliora efectele acestuia prin identificarea și tratarea cauzelor unor tipuri de comportament indezirabil precum și ajutorul oferit victimelor acestui fenomen în vederea formării armonioase a lor ca oameni. Pentru aceasta și pentru alte dimensiuni esențiale ale formării tuturor copiilor asociația a inițiat Programul psiho-educativ care formează toți copiii dezvoltându-i din toate punctele de vedere pentru a deveni niște persoane empatice, afective, responsabile și pregătite pentru provocările apărute pe parcursul vieții. Acesta este o formă de educație holistică, integrată care oferă copiilor oportunitatea de a se cunoaște mai bine pe sine și pe cei din jur. Programul antrenează atât copii care au nevoie de îndrumare și mentorat din medii defavorizate cât și copiii din familii înstărite, astfel “unind cele două lumi”. În cadrul galei, mama unui copil dintr-o familie privilegiată, Raluca Petrescu a împărtășit cu invitații experiența și rezultatele pozitive avute de fiul său care ia parte cu plăcere la Programul psiho-pedagogic alături de copiii din medii defavorizate. Rezultatele se observă în progresul tuturor copiilor și tinerilor participanți în acest program prin creșterea încrederii în ei manifestate atât în plan fizic, cognitiv cât și emoțional.

Copiii, dar și adulții sprijiniți de asociație beneficiază atât de consiliere psihologică, vocațională cât și de cursuri care le dezvoltă într-un mod holistic talentele și abilitățile pentru viață în sânul unei comunități solidare extinse. Deja rezultate notabile sunt vizibile, inițiând relații pozitive atât între copii cât și între ei și lumea din jurul lor, acest fapt generând schimbări comportamentale importante.

Related Posts

Create Account



Log In Your Account