Bijuterii si cadouri unicat by Wagner Arte

Bijuterii si cadouri unicat by Wagner Arte

Comments Off on Bijuterii si cadouri unicat by Wagner Arte

Codul bunelor maniere, acela nescris, spune că măcar odată în viață ar trebui să primim cadou o bijuterie pe care o putem include la categoria real gold.Sau o podoabă dotată cu piatra aceea care sună misterios precum foșnetul pădurii indiene– lapis lazuli. Sau cu zultanit, piatra aceea despre care se spune că are puteri magice.Depinde de gusturi în ceea ce privește cadourile „bazate” mai ales pe bijuterii. Wagner Arte este numele spre care vă puteți îndrepta lejer atunci când pana de idei e crâncenă, sau când vreți să îndepliniți karma acelui cadou care se poate primi doar odată în viață.


Și da, nu există doar bijuterii Cartier pe lumea aceasta…Și nu, totul nu se limitează doar la un colier de aur în jurul gâtului, un lănțișor de aur cu pandantiv, o mandala norocoasă sau cristale așternute pe diademe (de genul acelora din licitații vechi).
Mai mult. Dacă dorința cadoului perfect se îndreaptă spre practic, tot Wagner Arte e soluția, oricât ar suna de complementar. Căni de cafea deosebite, pe care pictura și-a așternut talentul în miniatură, vă așteaptă. Și cești din porțelan fin (de regulă, porțelan vintage).Sau tablouri de living, decorative, care vă pot da idei despre pictura pe pânză – dacă vă simțiți atrași de șevaletul de pictură.Sau poate vă bate gândul unui curs de pictură? Aici se cuvine o paranteză: Ana Wagner, designer în porțelan la Wagner Arte vă poate antrena la ateliere de pictură și iată un pont: puteți face cadou un curs la un asemenea atelier!


E despre viețile tuturor, dăruit și dăruitor!
În acest caz e clar că există cazuri când un cadou poate influența viețile tuturor: a celui ce îl dăruiește și a celui ce primește.
Cam ca în cartea Arta simplității (dacă nu ați găsit-o există la Wagner Arte). Cartea în care Dominique Loreau propune o subtilă alianță a eticii cu estetica, o apologie a simplității, care nu înseamnă, în ruptul capului, simplificare.


Și dacă ați căuta drept cadou un ghiul pentru bărbați de 18 k s-ar putea să aveți succes tot acolo unde v-am indicat mai sus, pe wagnerarteshop. Căci creativitatea nu are limite. Există oameni care își doresc așa ceva, dar le puteți dărui ceva asemănător, explicându-le că e mai cosmopolit. Chiar dacă inelele pentru femei bat recorduri la dăruit, nici bărbații nu sunt mai prejos în a-și dori inele. Așa cum există persoane care își doresc un pandantiv din aur în formă de semilună mai ceva ca…luna de pe cer! Sau persoane care oftează după cercei cu opal natural, cercei din aur cu citrin, ori un colier din perle naturale. E adevărat că Wagner bijuterii nu poate îndeplini orice fel de mofturi, dar le poate îndeplini în cele din urmă!
A căuta karma unui cadou e complex. Dar nu imposibil.

Related Posts

Create Account



Log In Your Account