Interviu cu Bianca Drăghiciu – De la copilul minune al modei româneşti ce a lansat trenduri la adolescenta-influencer ce se pregătește să devină un antreprenor de succes

Interviu cu Bianca Drăghiciu – De la copilul minune al modei româneşti ce a lansat trenduri la adolescenta-influencer ce se pregătește să devină un antreprenor de succes

Comments Off on Interviu cu Bianca Drăghiciu – De la copilul minune al modei româneşti ce a lansat trenduri la adolescenta-influencer ce se pregătește să devină un antreprenor de succes

Interviu cu Bianca Drăghiciu – De la copilul minune al modei româneşti ce a lansat trenduri la adolescenta-influencer ce se pregătește să devină un antreprenor de succes

🔹 Bianca esti admirată in social-media, dar toată lumea vrea să stie ultimele noutăti profesionale si personale din viata ta. Cum se impacă viata de influencer cu studiile?

Bianca Drăghiciu: Se impacă foarte bine si datorită profesorilor care mă inteleg si mă sustin. La scoală sunt eleva Bianca Drăghiciu si atat.

🔹 Te-ai gandit ce Facultate vrei să urmezi?
Cu sigurantă, incă nu pot spune. Am mai multe idei, iar cu ajutorul lui Dumnezeu o să fac ce imi place !

🔹 Vedetele te stiu de mică ca si copilul minune al modei româneşti. Cu cine ai tinut legătura cel mai des si ai devenit prietenă?

Da , asa este . Cu majoritatea persoanelor publice cu care am colaborat am păstrat o relatie bună , chiar dacă nu ne vedem des , la ocazii speciale sau de sărbatori ne trimitem mesaje .

🔹 Conacul Dante a devenit un brand pe lângă alte locații de seamă ale României. Ce oferă și ce are in plus fată de restul, de ce sa îl aleagă lumea?

Conacul Dante este ,, Raiul pe pamant ; Ofera cazare in sistem self catering
La Conacul Dante, excelența este la ea acasă și respiră prin fiecare fir de iarbă, fiecare frunză, fiecare detaliu, dar inima ei sunt gazdele. Primitori și calzi, atenți și binevoitori, proprietarii Conacului Dante își întâmpină oaspeții oferindu-le calitate, stil și eleganță.

Cel mai important lucru în viață este să creezi celor dragi amintiri cât mai frumoase. O vacanță sau o mini-vacanță fiind cazat la Conacul Dante îți poate asigura calitatea și excelența necesare creării unor amintiri deneuitat, dându-le culoare, stil și eleganță.

🔹 Pe Instagram, in majoritatea comentariilor esti vazută ca o divă. Cat durează o astfel de postare pana să arate asa si ce sfaturi ai pentru cele care te urmăresc si vor să iti calce pe urme pentru postări perfecte?

Alegerea unei singure poze durează pentru ca am foarte , foarte multe .Fiecare domnisoară este unică in felul ei , dacă arăti bine te simti bine .

🔹 Părintii de mică te-au sustinut, dar tot de atunci ti-au dezvăluit tainele antreprenoriatului, implicandu-te in diverse activităti. Ai invătat că fără muncă nu există rezultate, fără perseverentă si ambitie visele nu pot deveni realitate. Care este lucrul cel mai important invătat de la părinti si de care vei tine cont pe viitor?

Da, părintii au fost si sunt mereu alături de mine si le multumesc pentru asta !
Lucrul cel mai important invătat de la ei este să muncesc pentru visele mele , să fiu cinstită , dreaptă si mereu cu capul sus . Să nu am asteptari de la nimeni

🔹 Cum arată o zi din viata ta?

O zi din viata mea este una obisnuită , mă trezesc , mănanc micul dejun si plec spre scoală.
Cand timpul imi permite, imi ajut părintii la afacerile familiei .

🔹 Care este mâncarea preferată, si ce servesti de obicei la micul dejun, pranz si cină?

De mică mananc foarte sănătos . La micul dejun cereale cu fructe , iaurt , sucuri de fructe si legume , la pranz mancare gătită , iar la cină salată , legume la grătar .

🔹 De mică călătoresti foarte mult esti si un travel-influencer. Ce locuri ai mai vizitat in ultima perioadă si ce ti-a placut cel mai mult? Ce recomandari le-ai face cititorilor nostri?

Am fost recent in Antalya , unde mă intorc de fiecare dată cu mare drag , este vacanta perfectă .
Pentru vacantele in familie recomand Antalya , acolo sunt toate posibilitătile .

🔹 Călătoresti alături de părintii tăi, iar de ceva timp promovezi agentia de turism Mr.Peter Exclusive Tour Operator ce are Hoteluri de top, exclusive in portofoliu. De ce să alegem această agentie, ce oferă in plus fată de restul?

Agentia de turism Mr Peter Exclusive nu mai are nevoie de nici o promovare .Din punctul meu de vedere este singura agentie care transformă visele in realitate !In primul rand agentia Mr Peter Exclusive are exclusivitate in Romania la cele mai buna resorturi din Antalya:
Regnum Carya Golf & Spa Resort ,Maxx Royal , NG Phaselis Bay , Kaya Palazzo ,Titanic Resorts , Cornelia , etc si s ănu uitam transferurile aeroport – hotel /hotel – aeroport care sunt la cele mai inalte standarde .

🔹 Ai un stil propriu vestimentar. Cum ti l-ai defini mai exact?
Imi place să mă imbrac bine . Pot spune că am un stil fashion

🔹 Ce mai face frătiorul tau, Eric? In ce clasă este acum? Mai joacă fotbal?

Eric este un dragut ! Creste si ne intelegem foarte bine . Este evev in clasa a – III -a , joacă fotbal si participă la prezentări de modă.

🔹 Ce planuri aveti pentru vara 2022?

La noi in familie planurile se fac de pe o zi pe alta .Sper din suflet să avem cu totii o vară frumoasă si fără evenimente urate ca cele din ultima perioadă ( covid , razboi )
Să ne ajute Dumnezeu să trecem cu totii cu bine peste toate !

🔹 Cum iti petreci timpul liber?
In mare parte muncind , dar normal ca mai ies cu prietenii , merg la sală.

🔹 La final, cum ai vrea să sune un titlu din presă, despre Bianca Drăghiciu, peste 10 ani?

Simplu: BIANCA DRAGHICIU a reusit !!!!!

Despre Bianca Drăghiciu

La 8 ani defila cu incredere pe cele mai importante podiumuri de modă din Romania, precum Bucharest Fashion Week, FashionTV Summer Festival Brasov, FashionTV Winter Festival Brasov si lansa trendul copiilor in prezentările mari de modă.

La 9 ani avea deja propria emisiune de modă si lifestyle pentru copii – ”Fashion Kids”, produsă de Adela Diaconu cu care a fost premiată la mai multe Gale de televiziune din România, iar la varsta de 11 ani a câștigat “Super Model of the World”. Se intampla in anul 2015, iar de atunci a luat nastere fenomenul ”Bianca”.
Sibianca a inceput modelingul la Scoala Cleopatra Popescu. Părintii si-au dus copii la scoli de modeling visand să ajungă precum Bianca. Mica vedetă lansa trenduri prin ceea ce purta in aparitiile TV si ce se posta pe fan page-ul său ”Fashion Kids Nova TV”. Moda este dragostea sa, are simt estetic, iar părintii doar au sprijint-o in pasiunea ei , niciodata nu i-au impus ceva.

De-a lungul anilor, Bianca a participat la cele mai importante evenimente de modă si lifestyle din Romania, intalnindu-se cu cele mai cunoscute personalităţi ale lumii modei. Vedetele o cunosc deja pe Bianca si ii apreciază munca, perseverenta si pasiunea pentru ceea ce face.

Ca si in sportul de performantă, Bianca Drăghiciu are grijă ce mănancă, se odihneste, iar la scoală excelează, Un trendsetter ce a influentat părintii si copii de varsta ei ce o urmăresc, in prezent o adolescentă superbă

https://instagram.com/draghiciu_bianca?utm_medium

Related Posts

Create Account



Log In Your Account