Eric Drăghiciu a făcut senzaţie la Kids Fashion Week!

Eric Drăghiciu a făcut senzaţie la Kids Fashion Week!

Comments Off on Eric Drăghiciu a făcut senzaţie la Kids Fashion Week!

Are doar 6 anișori, este originar din Sibiu și aparatele de fotografiat și camerele de luat vederi îl iubesc mai ceva ca pe un manechin profesionist. Eric Drăghiciu a participat zilele trecute la Kids Fashion Week, cel mai cunoscut festival de modă din România, dedicat în exclusivitate celor mici. Micul star a defilat in prezentarea celui mai bun designer din Romania, Catalin Botezatu.

La doar 6 ani are deja la activ prezentari de moda pe cele mai cunoscute podiumuri nationale si internationale fiind adoratul designerilor. Eric Drăghiciu a fost desemnat in cadrul Gala Performanței & Excelenței 2017, cel mai frumos copil din Romania Un alt trofeu important este castigarea Mister World România 2017, la categoria 4-6 ani, fiind desemnat cel mai frumos băiețel din România.

În familia Drăghiciu, nu e singurul câștigător la astfel de competiții. Cel mic are o surioară mai mare, Bianca (13 ani), care a câștigat trofeul „Supermodel of The World 2016” în Bodrum (Turcia). La cei 13 ani, are in portofoliu numeroase prezentari de moda si sedinte foto pentru designeri celebri.

Related Posts

Create Account



Log In Your Account