Refined Roses by Maria Iovan, un business de succes cu cele mai frumoase cutii de trandafiri din săpun, made in România

Refined Roses by Maria Iovan, un business de succes cu cele mai frumoase cutii de trandafiri din săpun, made in România

Comments Off on Refined Roses by Maria Iovan, un business de succes cu cele mai frumoase cutii de trandafiri din săpun, made in România

Refined Roses by Maria Iovan, reprezinta cadoul preferat atat de vedete cat si de oameni obisnuiti, ce apreciaza calitatea, unicitatea si frumusetea în majoritatea ocaziilor importante din viata lor sau a celor dragi. Indiferent că este vorba de o aniversare, un botez, o nuntă sau chiar o zi obișnuită, cutiile cu trandafiri din săpun parfumat sunt disponibile in toate culorile de la 41 pana la 601 si fac diferenta. Frumoasa antreprenoare de succes a facut o cutie unica in România de 601 trandafiri!
https://instagram.com/trandafiri_refined?igshid=lcz83en02ma

Familia căpitanului de la Sevilla, Ştefan Iovan, ce a castigat cu Steaua, Cupa Campionilor Europeni in 1986, are de ce sa fie mandra. Maria Iovan, fiica marelui fotbalist, detine o afacere de succes, Refined Roses, iar de curand a realizat o cutie unica in România de 601 trandafiri.

Traim vremuri in care incercam sa ne surprindem persoana iubită cu un cadou inedit.
De ce trandafirii din săpun parfumat? Sunt florile parfumate ce nu se ofilesc niciodată! Florile din săpun rezistă toată viața. Cutia cu trandafiri de săpun este perfecta pentru orice ocazie si va impresiona cu siguranta.Aceasta reprezinta o declarație puternică cu trandafiri eterni care ii vor incanta privirea celui drag.

De asemenea, una dintre cele mai mari provocări poate fi reprezentată de alegerea unui cadou business care să nu lase loc de interpretări, pentru o persoană cunoscuta doar din punct de vedere profesional,
Cea mai bună opțiune este reprezentată de către flori. Oricui îi plac florile, deoarece reprezintă simbolul universal al fericirii si al elegantei. Acestea sunt elegante, astfel încât pot fi dăruite cu încredere chiar și colaboratorilor din afaceri. Comandandu-le de la Refined Roses, veti scapă de grijă transportului, va veti bucura de ambalajele deosebite si personalizate.

Related Posts

Create Account



Log In Your Account