Nausica, Florina Mărcuță si Adela Diaconu, aparitii chic la petrecerea VIVA!

Nausica, Florina Mărcuță si Adela Diaconu, aparitii chic la petrecerea VIVA!

Comments Off on Nausica, Florina Mărcuță si Adela Diaconu, aparitii chic la petrecerea VIVA!

Petrecerea VIVA!, cel mai așteptat eveniment monden al anului, și-a întins covorul roșu pentru oaspeții săi celebri la Clubul Diplomatic. La evenimentul aniversar de 20 de ani au fost nenumarate vedete din showbiz si am putut remarca tot felul de tinute spectaculoase. Dress-code-ul a fost “Precious”, iar vedetele au stralucit din toate punctele de vedere.

În urmă cu douăzeci de ani, apărea primul număr VIVA!, la început de vară. De aceea, la cea de-a 20-a aniversare a revistei VIVA! s-a petrecut din nou, ca pe vremuri, cu muzică de discotecă și fluturași în stomac, cu vedetele de atunci și vedetele de acum. Rețeta nu s-a schimbat: rochii strălucitoare, oaspeți de marcă, o seară spectaculoasă, un party cu o tradiție greu de egalat, ce a adus la un loc cele mai populare celebrități

Printre vedetele admirate pentru ținuta lor la petrecerea anuală VIVA!, s-au aflat make-up artistul Florina Mărcuță, vedeta de televiziune Adela Diaconu și creatoarea de modă Nausica.

Creatoarea de moda din Focsani, Nausica a impresionat ca la fiecare aparitie prin eleganta si bun gust, fiind unul dintre cei mai valorosi designeri vestimentari ai tarii noastre.
Nausica a debutat în modă în 1999, iar afacerea ei a crescut frumos, impunându-se cu succes pe piața românească si internationala. De-a lungul anilor a fost laureata cu distinctii precum „Cel mai bun designer pret-a-porter”, ”Cel mai original designer”, ”Designerul anului in Romania”. Francezii o numesc simbolul eleganței, si-a prezentat colectiile de-a lungul anilor la cele mai importante Festivaluri de moda internationale. Creatiile sale se disting prin orginalitate, te uimesc prin finetea materialului, a liniei cusaturii si a mesajului transmis. Creatiile ei exprima un suflu nou, o idee de extravaganta dusa spre cotele cele mai inalte.

Adela Diaconu a fost o aparitie chic la petrecerea VIVA!, 20 de ani. Fosta tensimena, a ales o tinuta cocktail-party, care sa o puna in valoare. Aceasta a fost admirata indelung la petrecerea VIVA, optand sa poarte o rochie de culoare fuchsia, accesorizata cu un clutch si sandale trendy. Machiajul sau a purtat semnatura Florinei Marcuta.

Florina Marcuta este make-up artistul care le face pe vedetele noastre să arate şi să se simtă senzaţional. Este nu doar make-up artist, ci un adevarat beauty trend setter, ridicand stiinta infrumuseterii dincolo de limitele si conventiile industriei. Make-up artistul are o experienţă vastă acumulată la şcoli de renume din Franţa, Italia şi Germania, fiind si fondatoarea uneia dintre cele mai apreciate şcoli de machiaj din Romania, Cotimanis Show. Cu o experienta in domeniu de peste 20 ani, Florina Marcuta este o adevarata artista a culorilor. fascinata de arta, moda si cosmetica. Absolventa a numeroase cursuri si castigatoare a multor concursuri de cosmetica, make-up, body painting Florina este pasionata de ceea ce face, secretul reusitelor sale este dragostea pentru frumos si pentru oameni

Related Posts

Create Account



Log In Your Account