Ozonoterapia, Tratament Revolutionar la Hotel Aro Palace Braşov!

Ozonoterapia, Tratament Revolutionar la Hotel Aro Palace Braşov!

Comments Off on Ozonoterapia, Tratament Revolutionar la Hotel Aro Palace Braşov!

Intarzie imbatranirea, elimina celulita, distruge virusii, radicalii liberi si multe maladii grave. Faceti cunostinta cu ozonoterapia!

O noua metoda moderna de tratament cu rezultate remarcabile intr-o gama larga de afectiuni este la moda printre vedete. Realizatoarea Tv Adela Diaconu prefera Ozonoterapia pentru ca te scapa de oboseala chiar daca ai o viata foarte activa.

”Imaginați-va ca aveti posibilitatea sa intoarceti timpul si, cu fiecare zi deveniti mai tanar: pielea dumneavoastra se tonifiaza, capata elasticitatea de alta data, nu va mai dor articulatiile, intreg organismul se reinnoieste si va simtiti intr-o forma perfecta. Iar acum imaginati-va ca toate acestea vi se pot intampla chiar acum, iar pentru aceasta nu trebuie sa inventati masina timpului. Se pare ca mecanismul de reintoarcere a sanatatii si a tineretii se numeste ozonoterapie si l-am descoperit la Hotel Aro Palace din Brasov”, a declarat prezentatoarea tv, Adela Diaconu.

De asemenea prin terapia cu ozon se pot salva membre condamnate la amputare – de ex. afectate de cangrena, intrarea in remisiune a unor boli precum poliartrita reumatoida. In cancer, folosind ozon rezultatele sunt spectaculoase. De la reducerea dimensiunilor tumorilor maligne, la aducerea pacientului intr-o faza operabila, pornind de la o stare inoperabilă a pacientului, imbunatatirea calitatii vietii pacientilor bolnavi de cancer.

Vedetele cat si turistii sau brasovenii se bucura de meniuri in totalitate Bio, pregatite de singura Lady Chef din Romania si din sud-estul Europei. Lady Chef Cornelia Ghisoi, printre cei mai cunoscuti chefi bucatari din intreaga lume. Aceasta a lansat un meniu recomandat celor ce pun accentul maxim pe sanatate si detoxifiere. O alta vedeta care apreciaza serviciile prestigiosului hotel brasovean este si Dana Savuica. De cate ori ajunge in orasul de la poalele Tampei, vedeta se cazeaza la Aro Palace si se relaxeaza la centrul wellness & spa din incinta complexului.

La Aro Palace puteti servi produse bio precum: tartine cu branza de capra, linii cu pasta de naut, pasta de masline cu usturoi si rosii cherry, crema de avocado cu somon fumme, tartine cu branza regina blue sunt doar cateva dintre preparatele realizate de singura Lady Chef din Romania, Cornelia Ghisoi. Smothie-urile de banane, mere verzi, menta sau fructe de padure, banane, precum si de patrunjel verde, mere si menta sunt cele mai cerute si preferatele clientilor pentru doza de sanatate zilnica.

Related Posts

Create Account



Log In Your Account